Crypto-Prijzen.nl

Kan SAND in waarde stijgen na het Ledger partnerschap?

Kan SAND in waarde stijgen na het Ledger partnerschap?

De Sandbox SAND/USD is in wezen een virtuele metaverse waar spelers de mogelijkheid krijgen om hun game-ervaringen op te bouwen, te bezitten en er zelfs geld mee te verdienen.

Het is gebouwd bovenop het Ethereum ETH/USD blockchain netwerk en het native cryptocurrency token dat wordt gebruikt in de Sandbox metaverse staat bekend als het SAND token.

Het Ledger partnerschap als katalysator voor groei

Op 4 april kondigde The Sandbox een samenwerking aan met Ledger, een van de grootste aanbieders als het gaat om hardware wallets voor cryptocurrency.

Deze stap komt als een manier om metaverse gebruikers te helpen hun algehele beveiligingsniveau te verhogen en de zelfbewaring van hun digitale activa te beheren.

Op de Non-Fungible Conference in Lissabon heeft de Chief Experience Officer van Ledger, Ian C Rogers, onthuld dat de nieuwe samenwerking tot doel heeft de veiligheid van de portemonneefabrikant naar de blockchain metaverse te brengen.

Verder kondigde Ledger ook aan dat ze aangepaste Ledger Nano’s zouden leveren aan de eigenaren van SAND als onderdeel van de deal, en The Sandbox zou in zijn metaverse plaats bieden aan de portemonnee provider om mensen te informeren over het beveiligen van hun crypto.

Moet u The Sandbox (SAND) kopen?

Op 5 april 2022 had The Sandbox (SAND) een waarde van $ 3,44.

Om echt te kunnen zien wat dit waardepunt aangeeft voor de waarde van het SAND cryptocurrency token, zullen we het vergelijken met het hoogste punt ooit bereikt door het token, evenals met de algehele prestaties in de afgelopen maand .

De all-time high van The Sandbox (SAND) was op 25 november 2021, toen de token een waarde van $ 8,40 bereikte. Hier kunnen we zien dat op zijn ATH het token $ 4,96 hoger in waarde was of met 144%.

Als we de waarde van het token in de afgelopen maand bekijken, kunnen we zien dat The Sandbox (SAND) zijn laagste punt had op 15 maart, toen het een waarde had van $ 2,68.

Het hoogste punt was echter op 31 maart, toen de token een waarde van $ 3,78 bereikte. Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gestegen met $ 1,1 of met 41%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat de waarde van het SAND token eind april een waarde van $ 4 zal bereiken, wat het een solide aankoop maakt.

Het bericht Kan SAND in waarde stijgen na het Ledger partnerschap? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*