Crypto-Prijzen.nl

Kan Otherside Metaverse APE naar een nieuwe ATH leiden?

Kan Otherside Metaverse APE naar een nieuwe ATH leiden?

ApeCoin APE/USD is een ERC-20 utility, evenals een een governance token, die voornamelijk is ontwikkeld om te worden gebruikt als onderdeel van het APE ecosysteem.

Het belangrijkste doel van deze token is om de totaal gedecentraliseerde APE gemeenschap te versterken, bij het bouwen van Web 3.0 functionaliteiten.

APE wordt beheerd door de ApeCoin DAO en ondersteund door de APE Foundation.

Metaverse plannen als een katalysator voor groei

Op 13 april hebben we besproken hoe APE bullish winsten boekte, tijdens het bredere marktherstel.

Op 19 maart 2022 lanceerde Yuga Labs, het team achter de ApeCoin, een officiële tease trailer waarin ze de aanstaande metaverse toonden.

Deze metaverse wordt Otherside genoemd. Er is op dit moment weinig bekend over het project, afgezien van het feit dat het een metaverse zal zijn die uiteindelijk ApeCoin (APE) en verschillende non-fungible tokens (NFT’s) zal bevatten.

Yuga Labs zei echter dat ze later in april meer informatie over het project gaan onthullen.

Ze hebben de ApeCoin (APE) expres gelanceerd om als native token te dienen voor al hun toekomstige projecten, en deze teaser-trailer heeft geleid tot een verhoging van de waarde van APE.

Maar kan APE een nieuw absoluut hoogtepunt bereiken?

We zullen de historische waarde van de token doornemen, om een indicatie te krijgen van hoe ver deze eind april kan klimmen.

Moet je ApeCoin (APE) kopen?

Op 20 april 2022 had ApeCoin (APE) een waarde van $ 16,54.

Om echt te zien wat dit waardepunt betekent en aangeeft voor de waarde van de ApeCoin (APE) cryptocurrency token, zullen we het ATH waardepunt naast de prestaties van de afgelopen maand leggen.

Als we de prestaties van de token in de afgelopen maand bekijken, was het laagste geregistreerde punt op 17 maart 2022, toen de token slechts $ 7,26 waard was.

Met dat in gedachten, als we kijken naar het hoogste punt ooit, bereikte ApeCoin (APE) zijn hoogste waarde ooit op 18 maart 2022, met een waarde van $ 17,17.

Dit betekent dat de token in waarde is gestegen met $ 9,91 of met 136%.

Sindsdien is de token echter gedaald tot een waarde van $ 16,54, wat dit een solide startpunt maakt om de token te kopen, omdat het nieuwe hoogten kan bereiken.

In dit tempo kan ApeCoin (APE) tegen eind april 2022 zelfs een waarde van $ 20 bereiken, wat het laatste hoogste punt ooit zou zijn.

Het bericht Kan Otherside Metaverse APE naar een nieuwe ATH leiden? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*