Crypto-Prijzen.nl

Kan Metacade (MCADE) 50x in waarde stijgen in 2023?

Kan Metacade (MCADE) 50x in waarde stijgen in 2023?

De crypto-bullrun van 2020-2021 was een van de grootste ooit. Coins zoals Solana, The Sandbox en anderen hebben met de enorme stijging van hun waarde allemaal nogal wat mogelijkheden voor online geld verdienen gecreëerd. De recente neergang in de cryptomarkt is daarentegen het perfecte moment om te identificeren welke coins in 2023 en daarna vergelijkbare explosieve runs zouden kunnen hebben en dus nieuwe mogelijkheden voor online geld verdienen met crypto kunnen creëren.

Van deze coins zou Metacade (MCADE) een van de grootste winnaars van 2023 kunnen zijn. Zelfs een stijging van 50x is niet onmogelijk ten opzichte van de huidige prijzen. In de onderstaande secties wordt uitgelegd waarom.

Wat is Metacade?

Metacade is de eerste virtuele play-to-earn speelhal van Web3. Het is een community-hub waar gebruikers met vrienden toegang hebben tot de nieuwste, beste GameFi- en play-to-earn projecten, waarbij je een unieke kans krijgt voor online geld verdienen. In plaats van gamers één play-to-earn game te geven om te spelen, zoals de meeste GameFi-projecten, brengt Metacade een hele reeks verschillende play-to-earn games op één enkel, gebruiksvriendelijk platform. Zo heeft iedereen wat te beleven in de Metacade.

Metacade opent ook nieuwe mogelijkheden voor online geld verdienen in het crypto-ecosysteem. Het geeft gebruikers de mogelijkheid om het native token van het project, MCADE, te verdienen door boeiende content te plaatsen, games te spelen, deel te nemen aan toernooien, te staken en meer.

Metacade zal zelfs helpen om crypto-werkzoekenden in contact te brengen met werkgevers en Metagrants verstrekken aan aspirant-ontwikkelaars om hen te helpen bij het bouwen van games van topkwaliteit voor de community. Als je alles bij elkaar optelt, krijg je een ambitieus project voor online geld verdienen met crypto, met een extreem groot potentieel publiek.

Kan Metacade (MCADE) 50x in 2023?

Niets is gegarandeerd, maar Metacade zou in 2023 absoluut 50x kunnen zijn. Om uit te leggen hoe dat zou kunnen gebeuren, moeten we naar enkele cijfers kijken.

MCADE heeft een totale voorraad van 2 miljard tokens, die momenteel via de presale van het project onder de community worden gedistribueerd. Wanneer de presale is afgelopen, wordt verwacht dat de marktkapitalisatie van Metacade rond de $28 miljoen zal liggen.

Dat betekent dat voor 50x in 2023, de marktkapitalisatie van Metacade moet worden verhoogd van $28 miljoen naar $2,5 miljard. Als je denkt dat dat geen realistische waardering is voor een metaverse project met dit ambitieniveau, denk dan nog eens goed na.

Er zijn tal van metaverse projecten geweest die tijdens de laatste bull run een marktkapitalisatie van $2,5 miljard hebben overschreden, waaronder Decentraland, The Sandbox en Axie Infinity. Als Metacade naar voren komt als een van de best presterende metaverse-projecten van de volgende cyclus, dan is een 50x verhoging van het huidige niveaus niet alleen mogelijk – het is het enige redelijke wat je kunt verwachten.

De enige vraag die overblijft is of Metacade de volgende cyclus een van de beste metaverse projecten kan worden. We zullen je in de volgende sectie drie redenen geven waarom dit zou kunnen.

Metacade zal succesvoller zijn dan andere metaverse-projecten. Dit is waarom

Voor ieder wat wils

De meeste metaverse projecten die er momenteel zijn, hebben slechts één play-to-earn game voor het online geld verdienen met crypto. Zelfs als veel mensen die game graag spelen, zijn er nog steeds genoeg mensen die dat niet doen, wat het totale potentiële publiek van het project vermindert.

Metacade is echter anders. Het metaverse platform brengt veel GameFi- en play-to-earn games samen op dezelfde plek. Op die manier, als een gamer geen plezier heeft van een van de games die ze proberen, gaan ze gewoon door naar de volgende op het platform in plaats van Metacade helemaal te verlaten. Dit zorgt ervoor dat Metacade aantrekkelijk blijft en nieuwe gebruikers zal blijven aantrekken.

De opzet van Metacade helpt om mensen langer op het platform te houden, wat geweldig nieuws is voor de waardering van het token van MCADE. Bovendien zullen zelfs niet-gamers iets te doen vinden op Metacade, dankzij de functie van het platform waarbij mensen naar werk kunnen zoeken en de mogelijkheden voor online geld verdienen door te staken, boeiende content te plaatsen en meer.

Gericht op de community

Metacade is een project dat heel erg op de community is gericht. Het team koos ervoor om geen pre-seed financiering aan te nemen van durfkapitalisten voordat de MCADE-presale voor de community werd geopend. Dit zorgt ervoor dat wanneer het project slaagt, het de community is die er het meest van profiteert – niet de durfkapitalisten.

Bovendien heeft het team gezegd dat het van plan is sleutelposities binnen de Metacade leiderschaps hiërarchie over te dragen aan de community als een DAO naarmate het project vordert. Zo kunnen gebruikers stemmen over de toekomst van het platform en zelf de richting van het platform bepalen. Dit moet ertoe bijdragen dat de belangen van de community altijd worden behartigd.

Voldoende ruimte voor groei

De reis van Metacade is nog maar net begonnen, wat betekent dat het play-to-earn gaming platform zijn potentieel net aan het benutten is. Aangezien de marktkapitalisatie lager is dan de huidige metaverse projecten, kan de prijs veel sneller stijgen dan die van de concurrentie. Dit is iets waar veel investeerders naar kijken bij het beslissen welk project ze steunen voor het online geld verdienen met crypto, en het is een andere factor die Metacade in haar voordeel heeft.

Waar het op aankomt: is een 50x realistisch voor Metacade (MCADE)?

Als je bedenkt waar Metacade zich nu op zijn reis bevindt en waar de top metaverse projecten hun hoogtepunt bereikten in de afgelopen marktcyclus, is een toename van 50x absoluut realistisch voor MCADE. Het gebeurt misschien niet in 2023 als de wereldwijde macro-economische omstandigheden tegen die tijd niet zijn opgelost.

Uiteindelijk zal alleen de tijd het leren, en niets is gegarandeerd. Maar het valt niet te ontkennen dat Metacade een van de meest ambitieuze en veelbelovende play-to-earn projecten voor online geld verdienen op de metaverse van 2023 is.
Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Het bericht Kan Metacade (MCADE) 50x in waarde stijgen in 2023? verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*