Crypto-Prijzen.nl

KAKA NFT World integreert Chainlink VRF op BSC

KAKA NFT World integreert Chainlink VRF op BSC

KAKA NFT World, een competitief gaming ecosysteemplatform dat zich richt op metaverse blockchain gaming, heeft Chainlink (LINK/USD) Verifiable Random Function (VRF) geïntegreerd op het Binance (BNB/USD) Smart Chain mainnet, schreef KAKA op hun Medium blog.

Toegang tot een fraudebestendige bron van willekeur

KAKA heeft toegang tot een sabotagebestendige, controleerbare willekeurigheidsbron die nodig is om de eerlijkheid van de gameplay in elk evenement te garanderen na integratie van Chainlink, een toonaangevend gedecentraliseerd orakelnetwerk. Naarmate gebruikers meer vertrouwen hebben in de transparantie en eerlijkheid van NFT airdrops, wordt hun ervaring niet alleen spannender, maar ook fraudebestendiger.

Een leuk, waardevol metaverse systeem creëren

KAKA NFT World creëert een leuk en waardevol metaverse systeem met veel originele IP’s en bekende IP licenties. Het platform is gewijd aan het combineren van de toepassing van DeFi en NFT in het ecosysteem om een open, gedecentraliseerd en compleet project te creëren, evenals een voorspellingsprotocol dat de voorspelling van de esports markt doorkruist. Het lost het sterke centralisatieprobleem van traditionele games op.

RNG oplossingen vereisen veiligheidsoverwegingen

Oplossingen op basis van een random number generator (RNG) vereisen verschillende veiligheidsoverwegingen om de systeemintegriteit te waarborgen en manipulatie te voorkomen. Off-chain API RNG oplossingen zijn bijvoorbeeld niet-transparant en bieden gebruikers geen harde bewijzen over de integriteit van het proces.

De keuze van Chainlink

KAKA koos voor Chainlink VRF omdat het beveiligd is door het genereren en on-chain verificatie van cryptografische bewijzen, gebaseerd op geavanceerd academisch onderzoek en ondersteund door een beproefd orakelnetwerk.

Eerlijkheid, decentralisatie, transparantie en openheid zijn de onveranderlijke kenmerken van blockchain technologie. KAKA kan mogelijk Chainlink VRF technologie blijven toepassen op andere functies van het KAKA project om de essentiële rechten van alle gebruikers te helpen beschermen door toekomstige voorspellingen en huidige ontwikkelingstrends te combineren.

Syed Jawad Haider, CMO van KAKA, merkte op:

KAKA heeft Chainlink VRF geïntegreerd om gebruikers een transparante spelomgeving te bieden, die de aangeboren effecten van decentralisatie zal versterken. Chainlink VRF kan helpen om de informatie vrij en efficiënt te laten stromen tijdens KAKA evenementen. Tijdens operaties zal duidelijk bewijs van procesintegriteit worden geleverd, wat de vertrouwenskosten effectief kan verlagen en gebruikers kan helpen een betrouwbaardere ervaring te verkrijgen.

The post KAKA NFT World integreert Chainlink VRF op BSC appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*