Crypto-Prijzen.nl

Kadena prijsvoorspelling na KDA’s crash van 37%

Kadena prijsvoorspelling na KDA’s crash van 37%

De uitverkoop van de Kadena (KDA/USD) prijs versnelde op maandagochtend naarmate de uitverkoop van cryptocurrency voortduurde. Het handelt op $ 6,68, wat ongeveer 37% onder het hoogste niveau van vorige week is. De munt handelt ook op het laagste niveau sinds 7 februari.

Is Kadena een spookketting?

Kadena is een blockchain project dat in 2021 bekend werd toen investeerders overstapten naar Ethereum killers. Ze werden aangetrokken door de munt door de belofte van hoge snelheden en lagere kosten.

Terwijl Ethereum minder dan 30 transacties per seconde (TPS) verwerkt, kan Kadena in dezelfde periode meer dan 480.000 transacties afhandelen.

Daarom hoopt Kadena het snelste platform ter wereld te zijn. Visa, een platform dat dagelijks door miljoenen mensen wordt gebruikt, kan inderdaad minder dan 5.000 transacties per seconde aan.

Hoewel hogere snelheden goed zijn, is Kadena door de meeste ontwikkelaars niet omarmd. Hoewel er verschillende projecten zijn gebouwd met Kadena, is geen van hen mainstream geworden. In plaats daarvan worden de meest populaire DeFi projecten gebouwd met behulp van andere reguliere platforms zoals Ethereum, Terra, Avalanche en Solana.

De Kadena prijs daalt ook vanwege de algehele prestaties van cryptocurrencies. Bitcoin is inderdaad gedaald van het hoogste punt van vorige week van meer dan $ 44.000 tot ongeveer $ 42.000. De totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies is gedaald van meer dan $ 2 biljoen vorige week tot ongeveer $ 1,8 biljoen.

Deze prestatie is voornamelijk te danken aan de toenemende geopolitieke angsten naarmate de spanningen tussen de VS en Rusland escaleren. In de afgelopen dagen zijn andere activa zoals aandelen inderdaad gedaald, terwijl de obligatierendementen zijn gestegen.

Een andere reden waarom de Kadena prijs zich terugtrekt, is dat de stijgende inflatiedruk aanwijzingen geeft dat de Fed een agressieve toon zal omarmen. Historisch gezien hebben risicovolle activa zoals Cardano de neiging om ondermaats te presteren in perioden met hoge rentetarieven.

Kadena prijsvoorspelling

kadena price

De 4-uur grafiek laat zien dat de KDA prijs zich de afgelopen dagen in een bearish trend bevindt. De munt is vorige week met ongeveer 37% gedaald ten opzichte van het hoogste niveau. Gaandeweg is het onder het voortschrijdend gemiddelde van 25 en 50 dagen gedaald.

Tegelijkertijd zijn oscillatoren zoals de MACD en de Stochastics lager uitgevallen. Daarom is de kans groot dat de Kadena prijs zal blijven dalen, aangezien bears zich richten op de volgende belangrijke ondersteuning op $ 6.

La notizia Kadena prijsvoorspelling na KDA’s crash van 37% era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*