Crypto-Prijzen.nl

Kadena prijsvoorspelling: KDA is gedaald maar niet klaar

Kadena prijsvoorspelling: KDA is gedaald maar niet klaar

Het bullish momentum van de Kadena (KDA/USD) is onlangs afgenomen. Na een grote rally in november, heeft de prijs het de afgelopen weken moeilijk gehad. Het wordt verhandeld op $ 17,47, wat ongeveer 40% onder het hoogste punt in november is. Deze daling heeft de marktkapitalisatie op meer dan $ 2,8 miljard gebracht en de positie op 62.

Waarom is KDA achtergebleven?

Kadena is een Ethereum killer die is gestart door een team bestaande uit voormalige JP Morgan medewerkers. Het bedrijf maakte zelfs deel uit van het startup incubatieproject van het bedrijf. De oprichters behoorden tot de oprichters van JP Morgan’s JPM Coin, de cryptocurrency van de bank. Het heeft meer dan $ 15 miljoen ontvangen van durfkapitaalbedrijven.

Kadena concurreert met Ethereum en zijn populaire alternatieven zoals Solana, Binance Smart Chain (BSC) en Avalanche. Zijn claim to fame is dat zijn technologie razendsnel is, aangezien het meer dan 450.000 transacties per seconde (tps) kan verwerken.

Dit is een belangrijke mijlpaal aangezien Ethereum minder dan 20 transacties per seconde verwerkt. Visa, de wereldwijde fintech moloch, verwerkt minder dan 5.000 tps. Daarom sprong de Kadena prijs omhoog omdat veel beleggers het als een belangrijke concurrent van Ethereum zagen.

De recente prijsactie van KDA is waarschijnlijk het gevolg van winstnemingen. Historisch gezien hebben cryptocurrencies en andere activa de neiging om door consolidatie te gaan na een grote rally. Hetzelfde gebeurt met enkele van de valuta’s die het onlangs goed deden, zoals IoTeX en Shiba Inu.

Een andere zorg is dat Kadena’s te maken heeft met sterke concurrentie. Zoals alle Ethereum killers, staat het voor de uitdaging hoe groot Ethereum werkelijk is. Tegenwoordig is Ethereum, met al zijn uitdagingen, het meest dominante slimme contractplatform.

Het is de grootste speler in gedecentraliseerde organisaties (DAO). In DeFi hebben zijn activa bijvoorbeeld een totale waarde van meer dan $ 180 miljard. Dit cijfer is aanzienlijk hoger dan dat van alle andere Ethereum killers samen.

Kadena prijsvoorspelling

Kadena price

De 4-uur grafiek laat zien dat de Kadena prijs zich de afgelopen weken binnen een krap bereik heeft bevonden. Als gevolg hiervan wordt de munt op hetzelfde niveau verhandeld als de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen. Het heeft ook substantiële steun gevonden op het belangrijkste niveau van $ 15,75. De MACD bevindt zich ook langs de neutrale lijn.

Daarom geloof ik naar mijn mening dat Kadena down is, maar niet out. Als zodanig is er een kans dat het bank zal stuiteren en dit jaar zijn hoogste niveau opnieuw zal testen.

The post Kadena prijsvoorspelling: KDA is gedaald maar niet klaar appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*