Crypto-Prijzen.nl

Kadena (KDA) volgt de markttrend en boekt lichte winst

Kadena (KDA) volgt de markttrend en boekt lichte winst

De bredere markt voor cryptocurrency zit in een sterke opwaartse trend en de meeste munten worden nu in de groene zone verhandeld. Kadena (KDA/USD) staat als een van de winnaars van de afgelopen 24 uur. Deze winsten zijn echter niet zo groot geweest als de rest van de markt voor cryptocurrency.

Kadena heeft de afgelopen 24 uur een lichte stijging gemaakt. Het is in deze periode met 1,7% gestegen en handelde op het moment van schrijven op $ 6,82.

Kadena maakt lichte winst

De prijs van Kadena is de afgelopen 24 uur in een opwaartse trend geweest. De winst komt voort uit een toename van de bredere marktondersteuning. Gedurende de afgelopen 24 uur hebben veel tokens forse winsten geboekt en KDA is niet achtergebleven.

Als de prijs van Kadena doorgaat met de opwaartse trend, zal het ernaar streven het volgende weerstandsniveau op $ 9 te testen. Dit weerstandsniveau is medio februari getest. Als KDA erin slaagt voorbij dit niveau te komen, kan het token grote winsten opleveren, wat leidt tot een prijsrally.

Als Kadena voorbij $ 10 komt, gaat het door naar de volgende richtprijs van $ 15, waar het op weg zal zijn om de verliezen te herstellen die in januari zijn gemaakt toen de markt daalde. Kadena staat 75,3% onder het hoogste punt ooit van $ 27, dat in november vorig jaar werd gecreëerd. Daarom heeft het token de kans om een prijscorrectie uit te voeren naar hogere niveaus.

Kadena dips zijn nog steeds mogelijk

De cryptomarkt is momenteel aan het herstellen, maar sinds het begin van het jaar is de markt er niet in geslaagd de gemaakte winst vast te houden. De prijs van Kadena volgt de trend in de bredere crypto ruimte, en als de trend faalt, kan het token prijsdalingen veroorzaken.

Als de prijs van Kadena daalt ten opzichte van de huidige prijzen, zal deze richting het lagere ondersteuningsniveau van $ 5,95 gaan. Het token kan op dit punt het ondersteuningsniveau testen als de kopers er niet in slagen meer te verzamelen en in plaats daarvan beginnen met het afstoten van hun bezit. Dippen naar dieptepunten van $ 5,50 is ook mogelijk als er een recessie is over de hele markt. Als de KDA tot zulke dieptepunten daalt, kan dit koopdruk creëren bij handelaren die tijdens de dip willen kopen.

Het bericht Kadena (KDA) volgt de markttrend en boekt lichte winst verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*