Crypto-Prijzen.nl

Justin Sun: TRON (TRX) ETN komt op de Euronext Exchange

Justin Sun: TRON (TRX) ETN komt op de Euronext Exchange

Justin Sun, de oprichter van een populair cryptoproject Tron (TRX/USD) heeft onlangs aangekondigd dat Euronext Exchange op het punt staat de uitrol van Tron ETN te zien. Het ETN wordt uitgegeven door VanEck, dat al geruime tijd soortgelijke producten nastreeft. Het bedrijf heeft ook op de beurs verhandelde notes uitgegeven die de prestaties volgen van projecten zoals Solana en Polkadot, die worden verhandeld op Xetra van Deutsche Borse.

In feite zijn deze twee ETN’s, samen met de TRX versie, nog maar kort geleden allemaal samen aangekondigd. Nu gaat Tron’s ETN echter verder dan de andere twee door uit te breiden naar Euronext in Parijs en Amsterdam.

Tron ETN ziet grote populariteit bij instellingen

VanEck heeft geconstateerd dat institutionele klanten erg geïnteresseerd zijn in op crypto gebaseerde producten, ook al aarzelen ze om zelf cryptocurrencies te kopen. De nieuwe vorm van geld is hen nog te vreemd als het gaat om het opslaan, beheren en beveiligen ervan. Wanneer ze echter worden vertaald naar producten waar instellingen al bekend mee zijn, zoals ETN’s, verliezen ze geen tijd om mee te doen.

Als gevolg hiervan is VanEck’s portefeuille van ETN’s snel gegroeid. Ondertussen gaf Justin Sun zijn eigen mening over de kwestie en concludeerde dat de TRX ETN, vermeld als VTRX, de favoriete en meest ondersteunde van de drie recent gelanceerde activa lijkt te zijn. Hij bevestigde dat de notering vandaag, 24 september, zou moeten plaatsvinden.

Hoewel VanEck veel succes heeft geboekt bij het lanceren van crypto ETN’s in Europa, kan hetzelfde niet gezegd worden over de situatie met betrekking tot vergelijkbare inspanningen in de VS. Na verschillende aanvragen voor Bitcoin ETF’s bij de Amerikaanse SEC te hebben ingediend, die elke keer werden afgewezen, is het bedrijf, net als alle andere bedrijven, begonnen met het intrekken van zijn aanvragen.

The post Justin Sun: TRON (TRX) ETN komt op de Euronext Exchange appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*