Crypto-Prijzen.nl

JPMorgan zegt dat de eerlijke prijs van BTC in 2022 $35K zal zijn

JPMorgan zegt dat de eerlijke prijs van BTC in 2022 $35K zal zijn

JPMorgan Chase, een Amerikaanse multinationale investeringsbank, heeft een nieuwe voorspelling laten vallen over hoe Bitcoin (BTC/USD) het komende jaar zal presteren. De strategen van de bank deelden hun BTC voorspelling in een recent rapport aan investeerders, waarbij ze opmerkten dat de eerlijke prijs van BTC in 2022 ongeveer $ 35.000 (£ 25.687,37) zal zijn.

Naar verluidt hebben de strategen de reële waarde van BTC gebaseerd op het prijsmodel van de bank. Op het moment van schrijven verandert BTC van eigenaar voor $ 63.084,08 (£ 46.290,78) na een verlies van 0,08% in de afgelopen 24 uur. Deze waarde is 45% hoger dan de vaste prijs van JPMorgan. De strategen zijn echter van mening dat BTC kan stijgen tot $ 73.000 als de huidige volatiliteit in 2022 met 50% afneemt.

Onder leiding van Nikolaos Panigirtzoglou wees het team van strategen erop dat,

Dit daagt het idee uit dat een prijsdoel van $ 100k of hoger, wat de huidige consensus voor 2022 lijkt te zijn, een duurzaam Bitcoin doel is bij afwezigheid van een significante afname van de Bitcoin volatiliteit.

Ze voegden eraan toe dat de sector van digitale activa een meerjarige structurele stijging doormaakt. Het huidige instappunt ziet er echter onaantrekkelijk uit.

Alternatieve activaklasse blijft aanzwellen

De strategen adviseerden beleggers en merkten op dat het in 2022 winstgevender zal zijn om geld in hedgefondsen en onroerend goed te steken, omdat traditionele activa zoals aandelen en obligaties minder zullen presteren. JPMorgan merkte verder op dat alternatieve activa, waaronder private equity en digitale valuta, in 2022 beter zullen blijven presteren.

Volgens strategen zal de alternatieve activasector in 2022 11% opleveren, meer dan een verdubbeling van de 5% winst die aandelen en vastrentende waarden zullen opleveren. Hoewel Panigirtzoglou en zijn team geloven dat cryptocurrencies in 2022 15% zullen winnen, beweren ze dat de rit misschien te hobbelig is. Als zodanig moedigen ze beleggers niet aan om ze als kernparticipatie in hun portfolios toe te voegen.

Het beleggersrapport maakte deel uit van de inaugurele visie van JPMorgan, gericht op alternatieve beleggingen. Volgens JPMorgan zal de sector alternatieve investeringen in 2022 groeien tot $ 25 biljoen ($ 18,31 biljoen), een verdubbeling van het niveau van 2014.

De bank voegde eraan toe dat veel investeringsvehikels in deze categorie niet gemakkelijk toegankelijk zijn en dat het een uitdaging kan zijn om ze te verlaten vanwege liquiditeitsbeperkingen. Hoewel deze eigenschap ze ongeschikt maakt voor geldbeheerders met een beleggingshorizon van minder dan een jaar, is JPMorgan van mening dat hun opwaartse potentieel een kans biedt om de prestaties te verbeteren.

Hiertoe merkten de strategen op dat de categorie het meest geschikt is voor institutionele beleggers die nieuwe kasstromen in alternatieven willen investeren, in vergelijking met institutionele beleggers die strategische/langetermijnposities in alternatieve activa willen creëren.

The post JPMorgan zegt dat de eerlijke prijs van BTC in 2022 $35K zal zijn appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*