Crypto-Prijzen.nl

Joseph Lubin zegt dat de hoge gaskosten van Ethereum een maatstaf voor succes zijn

Joseph Lubin zegt dat de hoge gaskosten van Ethereum een maatstaf voor succes zijn

Mede-oprichter van Ethereum en CEO van ConsenSys, Joseph Lubin, is van mening dat de hoge gaskosten in Ethereum een maatstaf voor succes zijn. Dat zei hij tijdens een interview op Dcentral, een evenement in Miami. Lubin wees erop dat de hoge gastarieven een groeipijn zijn en onvermijdelijk zijn.

Lubin merkte verder op dat wanneer nieuwe technologie succesvol wordt, er altijd schaalproblemen zijn. Hij legde uit waarom dit gebeurt en zei dat software-ingenieurs de mogelijkheden van de beschikbare technologie maximaal benutten met betrekking tot CPU cycli, schermruimte en geheugen. Volgens Lubin komen de schaalproblemen van Ethereum voort uit consumenten die de mogelijkheden van de technologie maximaliseren.

Hij zei echter dat Ethereum 2.0 zou helpen de transactiekosten en het energieverbruik te verminderen. Lubin maakte bekend dat de verbeterde versie van het Ethereum netwerk in het tweede kwartaal van 2022 of uiterlijk in het derde kwartaal zou arriveren.

Hij voegde eraan toe dat,

We zien schaalbaarheid al plaatsvinden bij Layer 2, en bij Layer 2 zien we honderden en binnenkort tienduizenden transacties per seconde die eigenlijk heel goedkoop zijn – ze zijn Solana goedkoop, Avalanche goedkoop.

De blockchain van blockchains

Terwijl hij de lage kosten van Solana en Avalanche prees, zei Lubin dat hun transactiekosten langzaam stijgen naar $ 1 en $ 2 naarmate meer consumenten ze omarmen. Nu Ethereum verschuift naar een Proof-of-Stake (PoS) consensusmechanisme, gelooft hij dat het de blockchain van blockchains zal worden.

Lubin voegde eraan toe dat Ethereum een leidende laag voor de afwikkeling van digitale activa zou worden, omdat het de coördinatielaag zal worden voor technologieën met meerdere Layer 2 protocollen.

Volgens hem beschikt het Ethereum netwerk momenteel over ongeveer 200.000 validators. Door over te schakelen naar Ethereum 2.0, zal het aantal validators exponentieel toenemen omdat de toetredingsdrempel minimaal zal zijn, waardoor iedereen een validator kan worden.

Dit nieuws komt nadat Su Zhu, de mede-oprichter van Three Arrows Capital, dat tweette:

Ja, ik heb Ethereum verlaten ondanks het feit dat ik het in het verleden heb ondersteund. Ja, Ethereum heeft zijn gebruikers in de steek gelaten, ondanks dat ze ze in het verleden hebben ondersteund. Het idee om je te distantiëren terwijl je naar de brandwond kijkt en zuiverheidstests bedenkt, terwijl nul nieuwkomers de ketting kunnen betalen, is walgelijk.

Zhu voegde eraan toe dat Ethereum lijdt aan het Founders Dilemma, aangezien al zijn oprichters veel te rijk werden en vergaten wat ze aanvankelijk van plan waren met het netwerk te doen.

Ondertussen handelt Ethereum (ETH/USD) zijwaarts, met weinig tot geen beweging vandaag. Op het moment van schrijven verandert de op een na grootste cryptovaluta van eigenaar voor $ 4.000,62 na een verlies van 0,19% in de afgelopen 24 uur.

The post Joseph Lubin zegt dat de hoge gaskosten van Ethereum een maatstaf voor succes zijn appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*