Crypto-Prijzen.nl

Joseph Lubin beweert dat ETH overgaat in ‘ultra-sound geld’

Joseph Lubin beweert dat ETH overgaat in ‘ultra-sound geld’

Joseph Lubin, de oprichter van een toonaangevend software-engineeringbedrijf in de blockchain-ruimte ConsenSys, gelooft dat Ethereum ( ETH/USD ) verandert in ultra-sound geld. Lubin, die ook mede-oprichter van Ethereum is, deelde zijn gedachten tijdens een interview op 4 augustus. Hij is van mening dat de digitale asset deze prestatie dichterbij komt dan de London Hard Fork, die om 12:30 uur UTC live gaat. vandaag.

In het interview zei Lubin dat de EIP-1559-upgrade, die Ethereum zal helpen over te schakelen van een op biedingen gebaseerde marktvergoeding naar een vaste prijs en een brandmechanisme, deel uitmaakt van een bredere wereldwijde beweging. Lubin verdiepte zich hierin en voegde eraan toe dat de eerste stap de democratisering van de aarde zal zijn. De tweede stap is het democratiseren van de gedecentraliseerde financiële ruimte (DeFi), namelijk de introductie van ultrasoon geld.

Hij wees erop dat er een vaste hoeveelheid goud is en een vaste hoeveelheid BTC, wat voor sommige mensen gezond geld betekent. Er is echter £ 13 miljard (£ 9,34 miljard) aan ETH opgesloten in ETH 2.0 en $ 70 miljard (£ 50,26 miljard) aan token in DeFi. Met de stijgende vraag naar ETH en de introductie van verbranding door de London hard fork, zal de waarde van ETH stijgen.

Een lange, maar vruchtbare reis voor de boeg

Ethereum enthousiastelingen bedachten de term ultra-sound geld om voorstanders van Bitcoin (BTC/USD) te bespotten, die beweren dat de leidende cryptocurrency gezond geld is vanwege de beperkte voorraad van 21 miljoen munten. Met EIP-1559 begint Ethereum aan zijn reis om een deflatoir bevoorradingssysteem te worden, waarbij de hoeveelheid geslagen ETH kleiner is dan de hoeveelheid verbrande ETH.

Via dit systeem krijgt elke transactie een basisbrandkostenvergoeding. Als gevolg hiervan zal het aanbod van ETH in de loop van de tijd afnemen. Met dit in gedachten denken ETH adopters dat de munt binnenkort een hogere theoretische waarde zal hebben dan BTC. Vandaar de term ultra-sound geld.

Desalniettemin garandeert de London hard fork alleen niet dat ETH een deflatoire activa zal worden zodra de upgrade plaatsvindt. Volgens een Twitter gebruiker die door Korpi gaat, moet de hoeveelheid verbrande ETH hoger zijn dan de ETH die in blokken wordt uitgegeven, wil het digitale activum als een deflatoir activum worden beschouwd. Daarom gelooft Korpi dat ETH deze prestatie waarschijnlijk zal bereiken na het voltooien van de migratie van een Proof-of-Work (PoW) consensusmechanisme naar een Proof-of-Stake (PoS) mechanisme.

Dit nieuws komt terwijl ETH bullish prestaties blijft vertonen naarmate de London hard fork dichterbij komt. Op het moment van schrijven verandert ETH van eigenaar op $ 2.638,61 (£ 1.895,30) na een winst van 5,27% in de afgelopen 24 uur en 13,92% in de afgelopen zeven dagen.

The post Joseph Lubin beweert dat ETH overgaat in ‘ultra-sound geld’ appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*