Crypto-Prijzen.nl

John Cena hield een NFT verkoop en noemt het een ‘catastrofale mislukking’

John Cena hield een NFT verkoop en noemt het een ‘catastrofale mislukking’

John Cena, een professionele worstelaar en acteur die over de hele wereld beroemd is vanwege zijn deelname aan de World Wrestling Entertainment (WWE), heeft onlangs besloten om in de NFT sector van de crypto industrie te stappen. De WWE kampioen stelde vorige maand zijn NFT’s beschikbaar aan de fans, en de verkoop werd een ‘catastrofale mislukking’, zoals Cena zelf zei.

De NFT sector van de crypto industrie is in 2021 geëxplodeerd en is een van de meest populaire en meest diverse sectoren geworden die crypto ooit heeft gezien. Dat betekent echter niet dat elk project een succes is geworden. Dit is al een teken dat de crypto industrie volwassen wordt, aangezien je in 2016 nauwelijks een mislukte ICO kon vinden toen investeerders bereid waren om zo ongeveer alles te kopen als het potentiële winst betekende.

Een mislukt NFT aanbod

Cena’s NFT verkoop is een van de beste voorbeelden dat, als de gemeenschap het token niet leuk vindt, de verkoop gedoemd is te mislukken. Tijdens de Florida Supercon 2021 vorige week zei de acteur/worstelaar dat hij zich nu realiseert dat het een vergissing was om zijn WWE NFT’s als onderdeel van een pakket met fysieke verzamelobjecten op de markt te brengen.

De fysieke verzamelobjecten in kwestie omvatten zaken als een shirt, een handdoek, een pet, polsbandjes, een riem en een gesigneerde foto. Al met al waren er 500 gold-tier pakketten met de NFT, die $ 1.000 kosten. Slechts ongeveer 7,4% werd echter gekocht door de gemeenschap, wat echt maar een klein deel is.

Cena gaf toe dat het idee mislukte en dat hij en zijn team het bij het verkeerde eind hadden door te denken dat $ 1.000 een redelijke prijs was. De NFT verkoop leverde uiteindelijk slechts 37 verkopen op, wat hij als een catastrofale mislukking beschouwt, zoals vermeld.

Voorlopig blijft het onduidelijk of de gemeenschap werd afgeschrikt door de NFT prijs of door fysieke verzamelobjecten. Volgens Cena’s eigen schatting zou digitaal artwork ongeveer $ 500 per stuk waard moeten zijn, dus een verdubbeling van die prijs kan de verkeerde zet zijn geweest.

The post John Cena hield een NFT verkoop en noemt het een ‘catastrofale mislukking’ appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*