Crypto-Prijzen.nl

Joe Biden werkt naar verluidt aan een uitvoerend bevel over crypto

Joe Biden werkt naar verluidt aan een uitvoerend bevel over crypto

Volgens een recent rapport dat anonieme bronnen citeert die bekend zijn met de zaak, lijkt het erop dat de Amerikaanse president Joe Biden mogelijk werkt aan een manier om digitale valuta te reguleren. De bronnen beweren dat Biden een uitvoerend bevel overweegt dat duidelijkheid zou brengen in het cryptolandschap, maar ook betere controle zou uitoefenen over de industrie en cryptogerelateerde activiteiten.

Velen onder de experts vinden dit niet verrassend, simpelweg omdat ze een soortgelijke stap verwachtten, gezien enkele van de eerdere uitspraken van Bidens kabinetsleden.

Natuurlijk zijn de zaken niet zo eenvoudig, en het uitvoeringsbesluit zou een groot aantal overheidsinstanties verplichten om aanbevelingen voor crypto te doen, op basis van hun eigen expertisegebieden. Dat zou betekenen dat de president ten minste zes of zeven verschillende instanties moet omvatten, zoals het ministerie van Handel, het ministerie van Financiën, de CFTC, de IRS, de National Security Council, de National Science Foundation en de FTSE, om er maar een paar te noemen. .

De agentschappen zouden dan aanbevelingen moeten doen aan het Witte Huis over hoe ze de zaak zouden aanpakken en verschillende aspecten van crypto zouden reguleren. Pas daarna zou de regering Biden in staat zijn om verschillende benaderingen te combineren en de ultieme te creëren, door verschillende ideeën uit verschillende aanbevelingen te combineren.

Het Witte Huis zwijgt over de kwestie

Voorlopig heeft het Witte Huis noch bevestigd noch ontkend dat er iets gaande is met een beweging om crypto te reguleren, dus het gerucht blijft slechts speculatie, wat meer brandstof toevoegt aan een van de meest verdeeldheid zaaiende problemen in de blockchain sector.

Velen blijven beweren dat de crypto industrie moet worden gereguleerd om vooruitgang te boeken, terwijl anderen het tegenovergestelde wensen, beweren dat regelgeving niet nodig is en wensen dat de crypto industrie met rust wordt gelaten.

En, zoals altijd, zijn er mensen die de vermeende stap van de regering verwelkomen, evenals degenen die het veroordelen en het vergelijken met enkele eerdere slechte beslissingen, zoals het uitvoerend bevel om goud in 1933 in beslag te nemen.

The post Joe Biden werkt naar verluidt aan een uitvoerend bevel over crypto appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*