Crypto-Prijzen.nl

Jim Cramer zegt dat Dogecoin (DOGE) een beveiliging is

Jim Cramer zegt dat Dogecoin (DOGE) een beveiliging is

Dogecoin's strongest support broke for the second time in 2020

Dogecoin investeerders hebben een waarschuwing ontvangen van Jim Cramer, Mad Money host van CNBC. Volgens Cramer was Dogecoin (DOGE/USD) een vorm van beveiliging die toezichthouders in de toekomst nauwlettend in de gaten zouden houden.

Cramers waarschuwing komt omdat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission wordt geconfronteerd met de kwestie welke cryptocurrencies tokens zijn en welke effecten.

Cramer waarschuwt voor Dogecoin

De CNBC host heeft geen vast standpunt over de cryptosector. In 2021 merkte hij op dat hij bezit had van Bitcoin en Ethereum. Hij voegde er ook aan toe dat hij zijn salaris in Bitcoin zou ontvangen.

Echter, nadat de cryptomarkt in mei vorig jaar crashte, verkocht Cramer al zijn Bitcoin bezit en nam Ethereum het grootste deel van zijn portefeuille voor zijn rekening. Hij verklaarde verder dat hij ETH zou verkopen zodra de prijzen zouden stijgen, omdat hij geen fan was van de grootste altcoin.

Cramer heeft nu zijn afkeer uitgesproken voor de grootste meme-munt, Dogecoin. Cramer waarschuwde investeerders om voorzichtig te zijn bij het investeren in DOGE, omdat het meer een beveiliging was dan een cryptocurrency. Hij voorspelde een hardhandig optreden van DOGE door Amerikaanse regelgevende instanties.

Cramer heeft in het verleden crypto regelgeving verwelkomd en merkte op dat zonder deze “crypto zal instorten”.

Wees voorzichtig met Dogecoin… Het is een beveiliging. Het zal worden geregeld. We zullen ontdekken hoeveel er zijn en hoeveel er elke dag worden gecreëerd om geld te verdienen voor de uitwisselingen.

De adoptie van Dogecoin groeit

Ondanks de verklaringen van Cramer is de groei van Dogecoin in termen van adoptie het afgelopen jaar opmerkelijk geweest. De grootste meme-munt is de favoriete cryptocurrency van Tesla’s CEO, Elon Musk. Musk heeft het afgelopen jaar aangedrongen op de goedkeuring van deze munt en onlangs kondigde hij aan dat de munt zou worden gebruikt om DOGE merchandise te kopen.

Bovendien wordt DOGE ook onderschreven door miljardairinvesteerder Mark Cuban. Cuban is ook de eigenaar van Dallas Mavericks, een NBA team wiens merchandise en tickets kunnen worden gekocht met Dogecoin.

In de filmsector werd DGE ook aanvaard voor de aankoop van online bioscoopkaartjes voor AMC Entertainment, een toonaangevende bioscoopketen.

La notizia Jim Cramer zegt dat Dogecoin (DOGE) een beveiliging is era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*