Crypto-Prijzen.nl

Jihan Wu zegt dat de cryptomarkt zal groeien tot tientallen biljoenen dollars

Jihan Wu zegt dat de cryptomarkt zal groeien tot tientallen biljoenen dollars

Jihan Wu, de mede-oprichter van Bitmain en een crypto ondernemer, gelooft dat de cryptomarkt zal blijven groeien tot tientallen biljoenen dollars. Hij gaf zijn mening tijdens een interview op 23 december en zei dat de cryptomarkt volatiel is, maar dat de groei van de sector opweegt tegen de prijsschommelingen. Hij merkte verder op dat zelfs als 95% van de munten verdwijnt, de resterende 5% enorm zal groeien.

Tijdens het interview belichtte Wu zijn reis met Bitmain Technologies, waarbij hij uitlegde hoe hij een decennium geleden Bitcoin (BTC/USD) ontdekte en het enorme potentieel ervan inzag nadat hij mensen de cryptocurrency zag gebruiken om hardware en IT services te kopen op online forums zoals Bitcointalk.org. Hoewel de industrie destijds veelbelovend was, merkte hij dat de industrie enkele verbeteringen nodig had.

Als gevolg hiervan begon hij te werken aan een oplossing die een cruciale rol zou spelen in de ontwikkeling van BTC. Hij werkte samen met Micree Ketuan Zhan om Bitmain Technologies te lanceren om mijnbouwinstallaties te helpen vervaardigen. Toen de prijs van BTC door de jaren heen steeg, nam de mijnbouw een hoge vlucht, waardoor zowel Wu als Zhan miljardairs werden.

In 2018 werd Bitmain de grootste leverancier van mijnbouwplatforms voordat de waarde van BTC met 75% daalde. Deze crash kwam toen Bitmain zich voorbereidde om naar de beurs te gaan in Hong Kong. Als gevolg van deze spanning worstelden Wu en Zhan om de macht.

Dit weerhield het bedrijf er echter niet van winstgevend te zijn, omdat Bitmain ondanks het recente verbod in China nog steeds de grootste fabrikant van crypto mining rigs is.

Crypto bedrijven blijven winstgevend

Over de ruzie tussen hem en Zhan gesproken, zei Wu:

Dat was een zware periode voor ons bedrijf en voor mij. En natuurlijk nam de druk van het runnen van een complex productiebedrijf toe en leidde dit uiteindelijk tot een ruzie tussen ons twee mede-oprichters.

Wu stapte aan het begin van het jaar over van Bitmain naar voorzitter van Bitdeer Technologies en Matrixport. Op dit moment worden de bedrijven gewaardeerd op respectievelijk $ 4 miljard en $ 1 miljard.

Met name lanceerde Wu Matrixport samen met John Ge Yueshengin in 2019 toen BTC zich in een berenmarkt bevond, wat zijn toewijding aan de crypto-industrie aantoonde.

Wu legde de beslissing uit om een cryptobedrijf te lanceren te midden van een bearmarkt, zei Wu:

We geloofden dat crypto en blockchain samen in de toekomst een snelle groei zouden doormaken tot tientallen biljoenen dollars. En veel van deze nieuwe gebruikers zullen voor altijd op de cryptomarkt blijven, dus ze hebben geavanceerde en geavanceerde producten nodig om de rijkdom die ze in cryptoactiva verzamelen te beheren.

Deze bullish vooruitzichten hebben hun vruchten afgeworpen, aangezien de marktkapitalisatie van de crypto enorm is gestegen tot een recordhoogte van $ 3,00 biljoen. Ook het aantal cryptogebruikers steeg in de eerste helft van 2021 tot 221 miljoen.

The post Jihan Wu zegt dat de cryptomarkt zal groeien tot tientallen biljoenen dollars appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*