Crypto-Prijzen.nl

Jesse Powell onthult welke munten Kraken kan toevoegen of verwijderen

Jesse Powell onthult welke munten Kraken kan toevoegen of verwijderen

Jesse Powell, de mede-oprichter en CEO van een bekende cryptobeurs genaamd Kraken, sprak onlangs over het platform in een recent interview, evenals over de plannen, zijn opvattingen over het concurrentieveld, evenals munten die mogelijk worden vermeld of in de nabije toekomst verwijderd.

Aangezien Kraken de belangrijkste concurrent van Coinbase is en Coinbase nu de NFT’s betreedt, werd Powell gevraagd of de beurs iets soortgelijks doet. Powell zei dat de uitwisseling gaat in staking, parachain opties, maar ook meer traditionele betalingsdiensten. Toch is hij van mening dat alle platforms samenkomen op een vergelijkbare functieset.

Hij onthulde ook dat Kraken op weg is naar aandelenhandel, bankdiensten en andere traditionele financiële diensten.

Er worden geen munten of tokens verwacht die Kraken verlaten

Vervolgens werd hem gevraagd om commentaar te geven op de recente beslissing van Robinhood om geen nieuwe tokens toe te voegen totdat de crypto-industrie enige duidelijkheid over de regelgeving en Kraken’s eigen standpunt hierover heeft gekregen. Omdat toezichthouders nu op niet-geregistreerde effecten jagen, werd Powell gevraagd of de beurs naar verwachting enkele tokens zou moeten verwijderen.

Hij zei dat de beurs een zeer robuust noteringsproces heeft, en daarom verwacht de beurs niet dat het iets zal moeten verwijderen. Met dat in gedachten is elk actief dat Kraken beschikbaar heeft in de VS waarschijnlijk geen beveiliging, volgens de beurs en zijn CEO. Hij gaf echter wel commentaar op het besluit van Robinhood en merkte op dat het wachten op duidelijkheid over de regelgeving lang kan duren, aangezien er nu mensen en zelfs bedrijven zijn die al tien jaar wachten.

Ondertussen moesten degenen die de crypto ruimte zijn betreden accepteren dat er een grijs gebied is, omdat de regelgevers niet geïnteresseerd lijken te zijn om veel te doen om deze problemen op te lossen en iets voor de industrie te verduidelijken.

Hij merkte ook op dat hij gelooft dat mensen naar crypto gaan vanwege het nut ervan en het feit dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over de worstcasescenario’s die zo vaak voorkomen bij traditioneel bankieren.

The post Jesse Powell onthult welke munten Kraken kan toevoegen of verwijderen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*