Crypto-Prijzen.nl

Japanse cryptobeurs is van plan om XRP opnieuw te noteren

Japanse cryptobeurs is van plan om XRP opnieuw te noteren

Ripple plans to launch stablecoins on XRP ledger

Het is ongeveer tien maanden geleden dat de Amerikaanse SEC Ripple en zijn cryptocurrency, XRP, hardhandig aanpakte en hetzelfde beweerde dat sommige investeerders al jaren beweren – dat XRP niet-geregistreerde beveiliging is. De zet zorgde ervoor dat zowel Ripple als XRP aanhangers verloren en zelfs nieuwe markten in het oosten zochten, met name in Europa en Oost-Azië.

Naarmate de tijd verstreek en de zaak tussen de twee complexer werd, lijkt Ripple er echter in geslaagd om de overhand te krijgen tegen de toezichthouder. Tenminste, dat lijkt de Japanse TaoTao beurs te geloven.

TaoTao brengt XRP terug

Volgens recente rapporten heeft de Japanse cryptobeurs TaoTao onlangs aangekondigd XRP opnieuw op de markt te brengen, omdat de markt er steeds meer vertrouwen in krijgt dat het bedrijf zich kan verdedigen tegen de beschuldigingen van de toezichthouder.

Het lijdt geen twijfel dat de zaak tegen Ripple verstrekkende gevolgen had voor de munt, die zelfs zijn iconische derde plek op de lijst van grootste crypto’s verloor en sindsdien is gezakt naar de 7e positie op de lijst. Maar aangezien de ondersteuning voor XRP lijkt terug te keren, is het ook waarschijnlijk dat de munt binnenkort een aanzienlijke verbetering van de rangorde zal zien.

Het is belangrijk op te merken dat er nog niets zeker is met betrekking tot de zaak van de SEC tegen Ripple. De zaak kan Ripple en XRP maken of breken, waardoor ze een van de helden van de crypto industrie worden, of een ander project dat onder de toezichthouder valt.

Het belang van de juridische strijd wordt duidelijk als je bekijkt hoe andere grote beurzen zich gedroegen tegen XRP. Mensen als OKEx, Coinbase, Kraken en dergelijke – die allemaal proberen zo regelgevend mogelijk te zijn – distantieerden zich allemaal van XRP toen de zaak oorspronkelijk was begonnen.

Om nog maar te zwijgen van MoneyGram, dat niet alleen zijn samenwerking met Ripple op had gezegd, maar beweerde dat het zijn technologie in de eerste plaats nooit had gebruikt. Voorlopig blijft de toekomst onduidelijk, maar de stap van TaoTao kan aanzienlijke gevolgen hebben voor de toekomst, omdat het anderen kan inspireren om ook te overwegen XRP terug te brengen.

The post Japanse cryptobeurs is van plan om XRP opnieuw te noteren appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*