Crypto-Prijzen.nl

James Gales: van ongediertebestrijding tot CEO van Koda

James Gales: van ongediertebestrijding tot CEO van Koda

Koda Cryptocurrency is op een missie om de “un-cryptoed” te helpen door zich te concentreren op educatieve bronnen via verschillende projecten en gemeenschapskanalen. Het einddoel van KODA is om de crypto om te zetten in een transactieve valuta en tegelijkertijd beloningen te bieden voor het vasthouden of staken van de munt.

In een interview met Invezz deelde Koda CEO James Gale zijn mening over hoe zijn ervaring in een niet-gerelateerd vakgebied een enorme aanwinst is en wat de toekomst biedt voor het platform.

Van ongediertebestrijding tot crypto’s

Gale werkte bij JG Pest Control, een van de grootste ongediertebestrijdingsbedrijven in het Verenigd Koninkrijk. Zijn reis van ongediertebestrijding naar crypto’s lijkt voor sommigen misschien ongebruikelijk. Gale vertelde Invezz in het interview:

“Het ziet er niet uit als een natuurlijke sprong van een ongediertebestrijdingsbedrijf naar een cryptocurrency, begrijp me niet verkeerd, maar er was veel zin in.”

Gale ontwierp het technologieplatform en de marketing die resulteerden in een enorme groei bij JG Pest. Hij zei dat “beleggers er absoluut dol op zijn” dat hij aantoonbaar succes heeft in zaken en technologie, samen met een visie over hoe een soortgelijk groeiplan te genereren.

Een ander voordeel van zijn achtergrond is dat hij zij aan zij kan werken met zijn broer Callum — die ook bij JG Pest Control werkte.

Om de selectie van het hogere management af te ronden, bracht Gale Mike Fiebig binnen, die een achtergrond heeft in financiële dienstverlening om bedrijfsontwikkeling te leiden. In totaal beheert Gale een team van ongeveer 40 mensen dat meerdere expertisegebieden omvat.

“We hebben mensen met een IT-achtergrond hier op kantoor bij mij en dan hebben we ontwikkelaars over de hele wereld. Dus het is een soort van opgebouwd rond het naar voren halen van de sterke punten van elk van die gebieden en dan slaan we er bovenop dat, ook een echt stijlvol creatief en marketingteam.”

Toekomstplannen voor Koda

Gale zei dat hij erover nadenkt om zijn munt sinds de lancering op een wereldwijde beurs te noteren. Momenteel kan Koda worden gekocht via PancakeSwap, een gemeenschappelijk huis voor kleine crypto’s voordat het wordt gemigreerd naar grotere platforms zoals Binance of Coinbase.

Koda bevindt zich nog in de “kinderfase”, maar het managementteam is bezig met het opbouwen van “waarde achter de schermen”, zei hij. De huidige doelstellingen zijn onder meer de lancering van een zustertoken genaamd Koda Apex (KAPEX) dat zal worden gevoed met liquiditeit van KODA portemonneetransacties

Koda ontwikkelt ook zijn eigen gedecentraliseerde beurs genaamd SummitSwap. Dit zou houders aanmoedigen om de beurs te gebruiken in plaats van mensen aan te moedigen om naar een andere beurs te gaan, zei hij.

Gale zei dat hij verwacht dat SummitSwap “hopelijk later dit jaar” wordt gelanceerd.

De toekomst van geld

Gale zei in een YouTube video dat cryptocurrencies de toekomst van geld zijn. Toen hem werd gevraagd om opheldering, vertelde hij Invezz dat hij gelooft dat geld, zoals we het vandaag kennen, zal “verdwijnen”. De tijdlijn kan niet worden voorspeld, maar fiat-valuta zal er niet zijn, of het nu over 10, 20 of 50 jaar is.

De technologie binnen de blockchain en achter crypto’s, simpel gezegd, is superieur aan wat wordt gebruikt in het huidige financiële systeem, zei hij.

The post James Gales: van ongediertebestrijding tot CEO van Koda appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*