Crypto-Prijzen.nl

Jack Dorsey’s Spiral brengt demo uit op de Bitcoin Lightning Development Kit

Jack Dorsey’s Spiral brengt demo uit op de Bitcoin Lightning Development Kit

Spiral, een bedrijf opgericht door Jack Dorsey, de voormalige CEO van Twitter, heeft een tutorial gegeven over de mogelijkheden van Bitcoin Lightning en de Lightning Development Kit (LDK).

In een video die op 7 december werd gepubliceerd, verklaarde het bedrijf dat de LDK tool door ontwikkelaars zou worden gebruikt om hun applicaties naadloos op het netwerk aan te sluiten met behulp van mobiele apparaten en Point of Sale terminals.

Bitcoin Lightning ontwikkelingskit

De LDK van Bitcoin ondersteunt native API’s op het netwerk via verschillende codeertalen zoals C, Swift, Java, Kotlin en Swift. Door een breed scala aan coderingstalen te ondersteunen, stelt het platform ontwikkelaars in staat om hun portemonnee applicaties aan te passen aan hun doelgebruikers met behulp van hun voorkeurstaal.

Het gebruik van meerdere codeertalen brengt ook gemak met zich mee, omdat het de noodzaak wegneemt om aparte Bitcoin en Lightning Network wallets te gebruiken.

De videobeschrijving laat Dorsey zien terwijl hij het LDK programma uitlegt. Hij merkt op dat deze LDK het voor elke ontwikkelaar wereldwijd gemakkelijk zal maken om een portemonnee te maken.

De video is geanimeerd in die zin dat het een marionet van de voormalige Twitter CEO toont terwijl hij omgaat met bedienden en eigenaren in een winkel. Hij gebruikt later het Lightning Network om te betalen voor de aan hem verleende diensten.

Op een bepaald moment in de video gebruikt Dorsey zijn mobiele Lightning Network portemonnee applicatie om betalingen te doen voor een neuspiercing, en op een ander moment gebruikt hij het netwerk om te betalen voor een bioscoopkaartje.

De video bevat ook het ontwikkelingsteam van Spiral, terwijl ze praten over de voordelen van Bitcoin en het Lightning Network.

Spiral ontwikkelt al jaren een Bitcoin portemonnee

Spiral is het bedrijf dat voorheen bekend stond als Square Crypto. Het bedrijf is een dochteronderneming van de Square, waarbij de laatste ook wordt omgedoopt tot Block. De twee bedrijven kregen hun nieuwe naam een paar dagen nadat Dorsey ontslag nam als CEO van Twitter.

Spiral is opgericht in 2019 en sinds de oprichting heeft het bedrijf gekeken naar het maken van een Bitcoin portemonnee. De Lightning Development Kit is niet het enige waar Spiral aan werkt, het bedrijf werkt ook aan het mogelijk maken van platformonafhankelijke mobiele portemonnee interacties.

Het Lightning Network is een Layer 2 schaaloplossing op het Bitcoin netwerk. Volgens de projectmanager van Spiral, Haley Berkoe, stelt Lightning Bitcoin in staat om een echt betalingssysteem te zijn.

Het Spiral team is ook van mening dat LDK de acceptatie van Bitcoin en het Lightning Network zal stimuleren, omdat het mensen een wereldwijde manier zal bieden om ‘waarde op te slaan en deel te nemen aan economische activiteit’.

De release van dit product komt op het juiste moment voor het Lightning netwerk. Momenteel staan de netwerkknooppunten op het netwerk op recordhoogte. Gegevens van Bitcoin Visuals laten zien dat het aantal knooppunten met actieve kanalen op het netwerk op 5 december 18.904 bedroeg.

Binnen drie maanden is het totale aantal nodes op het netwerk met 23% gestegen, een stijging van 3.534. Het Lightning Network kan 3.285 Bitcoins ondersteunen met een waarde van ongeveer $ 166 miljoen. Hieruit blijkt dat LN snel groeit; daarom is de LDK een tijdige ontwikkeling.

The post Jack Dorsey’s Spiral brengt demo uit op de Bitcoin Lightning Development Kit appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*