Crypto-Prijzen.nl

Izumi sluit financieringsronde van $3,5 miljoen af

Izumi sluit financieringsronde van $3,5 miljoen af

Izumi, dat programmeerbare liquiditeitsmining genereert op Uniswap V3 (UNI/USD), voltooide een Series A fondsenwervingsronde van $ 3,5 miljoen, vernam Invezz uit een persbericht. Dit brengt de totale fondsen die door het innovatieve protocol zijn opgehaald met deze laatste investeringsronde op $ 5,6 miljoen.

Fondsen om de lancering van native tokens te vergemakkelijken

Het ingezamelde geld zal de lancering van izumi’s native token (iZi) op 20 december vergemakkelijken. Het izumi “LiquidBox” platform zal de volgende dag worden gelanceerd. Onder de deelnemers aan de Series A financieringsronde waren Cadenza, FENBUSHI, Mirana Ventures, IOSG, EVG, Hashkey, Bixin, WOO Network, GSR, CyberX, Dorahacks, Gate Labs en individuele investeerders.

Jimmy Yin, mede-oprichter van izumi Finance, merkte op:

De visie van izumi is duidelijk en zinvol: projecten helpen om op een efficiënte en continue manier on-chain handelsliquiditeit aan te trekken. LiquidBox van izumi zal onze eerste stap zijn, en een multi-chain liquiditeitsoplossing is onderweg. We verwelkomen oprecht elk project bij izumi om naar ons toe te komen voor betere en goedkopere liquiditeit.

Xinshu Dong, mede-oprichter van IOSG, voegde toe:

Izumi bouwt nog een ontbrekende Lego in de DeFi puzzel door projecten te helpen bij het bereiken van de beoogde liquiditeitsdistributie, inclusief verbeterde geconcentreerde liquiditeit, met een reeks tools. We zijn erg blij om met hen samen te werken aan deze ambitieuze en kritische taak!

In het licht van Uniswap’s V3 release, ontwikkelt izumi een hoognodige, frisse en innovatieve tool. Het geconcentreerde liquiditeitsmodel van V3 heeft liquiditeitsverschaffers in staat gesteld hun activa te binden aan een of meer krappe prijsklassen, waardoor het mogelijk is om veel meer transactiekosten voor dezelfde investering vast te leggen. Uniswap is echter berucht vanwege de tijdelijke verliezen die beleggers worden toegebracht.

LiquidBox verhoogt de winst en trekt liquiditeit aan

Met LiquidBox kunnen projecten meer liquiditeit aantrekken via token beloningen en investeerders om hun inkomsten te verhogen, omdat het beloningstokens toewijst om het beste resultaat te garanderen. Het ene model maakt het mogelijk om Uniswap V3 liquiditeit aan te bieden en directe beloningen te geven met behulp van het andere deel van een portefeuille. Bijgevolg lijdt de gebruiker geen permanent opwaarts verlies.

Een win-win situatie

De aanpasbare modellen van izumi creëren een win-win situatie voor gebruikers en projecten. Deze omvatten innovatieve modellen die alleen liquiditeit bieden voor gespecificeerde bereiken.

The post Izumi sluit financieringsronde van $3,5 miljoen af appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*