Crypto-Prijzen.nl

izumi Finance lanceert DAO met kwadratisch stemmen

izumi Finance lanceert DAO met kwadratisch stemmen

izumi Finance, het innovatieve protocol dat programmeerbare liquiditeitsmining biedt op Uniswap V3 (UNI/USD), lanceert een DAO met een kwadratisch stemmechanisme op basis van veNFT, vernam Invezz uit een persbericht. Het veiZi governancetoken maakt DAO governance mogelijk door middel van kwadratische stemming over belangrijke kwesties voor de gemeenschap.

veiZi NFT is ERC271 compatibel

veiZi NFT’s vertegenwoordigen volledig de bestuursrechten van het protocol, waaronder het retourneren en stimuleren van inzetbeloningen en stemmen. In de meeste DAO’s hebben leden met meer tokens meer stemrecht. Met iZUMi DAO vertegenwoordigt het aantal tokens in de NFT de bestuursstemmen.

De uitkomst van de veNFT stemming zal de iZi emissies van elke cyclus bepalen en toewijzen. De helft van de inkomsten van het platform uit het inzetten van beloningen zal worden gebruikt om iZi terug te kopen, dat zal worden toegewezen aan veiZi NFT’s, afhankelijk van het stemvermogen. Met uitgezette NFT zal veiZi worden gebruikt om de APR van iZUMi i i’s agrarische bedrijf tot 2,5 keer te verhogen.

Elk iZUMi portemonneeadres kan veiZi NFT’s aanmaken door iZi tokens voor een bepaalde periode te vergrendelen. U kunt veiZi ook aanschaffen via NFT marktplaatsen van derden.

Unieke rentedragende NFT’s

veiZi zijn rentedragende NFT’s, waardoor ze de eerste in deze klasse zijn. Houders kunnen ze elke maand inzetten voor beloningen. Eén NFT per iZUMi kan worden ingezet met extensies van zowel het vergrendelde nummer als de vergrendelde periode die te allen tijde beschikbaar zijn.

U kunt uw inzet ook ongedaan maken wanneer u maar wilt nadat u uw beloningen heeft verzameld. U kunt die landbouwbeloningen verminderen als u veiZi uitzet voordat u de beloningen claimt vanwege het annuleren van boosting. Vervolgens kunt u de NFT’s inwisselen en uw vergrendelde iZi tokens terugkrijgen nadat de vergrendelingsperiode is verstreken.

Grote voordelen voor de gemeenschap

De lancering van veiZi heeft meerdere voordelen voor de gemeenschap. Met de rentedragende functie kunnen houders elke maand beloningen genereren. Het vermindert ook de circulatie van iZi op de secundaire markt, waardoor de waarde van iZi stijgt.

Het is ook mogelijk om veiZi slechts één keer in te zetten, maar het dan keer op keer te gebruiken om farming pools een boost te geven. U kunt veiZi verhandelen op OpenSea en andere reguliere markten, dus het risico om liquiditeit te verliezen in vergrendelde iZi bestaat niet.

La notizia izumi Finance lanceert DAO met kwadratisch stemmen era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*