Crypto-Prijzen.nl

iTrustCapital voegt Enjin toe aan zijn crypto pensioenplatform

iTrustCapital voegt Enjin toe aan zijn crypto pensioenplatform

iTrustCapital, het toonaangevende crypto IRA/401k pensioenplatform in de VS, heeft ondersteuning toegevoegd voor Enjin (ENJ/USD), het native token van het Enjin ecosysteem. Het bedrijf onthulde dit nieuws gisteren via een officiële aankondiging en merkte op dat deze toevoeging beleggers een kans wil bieden om hun Crypto IRA/401k pensioenrekeningen te diversifiëren. Met deze toevoeging ondersteunt iTrustCapital nu 21 digitale activa, waaronder, maar niet beperkt tot, Bitcoin (BTC/USD), Ethereum (ETH/USD), Polkadot (DOT/USD), Chainlink (LINK/USD), Dogecoin (DOGE/USD) en Cardano (ADA/USD).

Gebruikers die besluiten ENJ toe te voegen aan hun Crypto IRA/401k pensioenrekeningen, kunnen de munt verhandelen tegen een vergoeding van 1% en zonder belasting. Bovendien krijgen ze toegang tot een hoge liquiditeit, terwijl ze juridische complexiteit vermijden omdat het iTrustCapital platform IRS compatibel is.

Desalniettemin waarschuwde het bedrijf dat ENJ, net als andere crypto investeringen, een aanzienlijk risico op verlies met zich meebrengt. Als zodanig moeten klanten weten dat ze verantwoordelijk zijn voor eventuele financiële verliezen die tijdens het handelen worden geleden. iTrustCapital adviseerde klanten om de munt niet te verhandelen tenzij ze de risico’s volledig begrijpen.

ENJ stijgt maar glijdt snel daarna weg

De ENJ markt opende gisteren met de munthandel op $ 1,37 (£ 0,99) en werd verhandeld tot $ 1,44 (£ 1,04) nadat iTrustCapital zijn steun aankondigde. De munt slaagde er echter niet in om dit bullish momentum vast te houden en daalde tot $1,27 (£0,92) voordat hij de daghandel sloot op $1,29 (£0,93).

Op het moment van schrijven heeft de munt een deel van de verliezen van gisteren goedgemaakt en wordt verhandeld tegen $1,39 (£1,07) na een winst van 1,35% in de afgelopen 24 uur. Hoewel ENJ de afgelopen zeven dagen met 40,75% is gestegen, is het vermeldenswaard dat het momenteel 65,37% is gedaald ten opzichte van zijn ATH.

Dit nieuws komt terwijl Enjin blijft uitbreiden en bewijst dat het meer is dan alleen een platform voor gaming en non-fungible token (NFT). De afgelopen week accepteerde het Global Compact van de Verenigde Naties, het grootste duurzaamheidsprogramma ter wereld, het project om mee te doen aan haar inspanningen om de wereld duurzamer te maken.

Door dit lidmaatschap werd Enjin het eerste op blockchain gebaseerde gaming- en NFT-platform dat toetrad tot het UN Global Compact. Volgens het hoofd van het VN centrum voor AI en robotica (UNICRI), Irakli Beridze, wil dit partnerschap de haalbaarheid onderzoeken van het gebruik van blockchain en NFT’s om de duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN te bereiken.

The post iTrustCapital voegt Enjin toe aan zijn crypto pensioenplatform appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*