Crypto-Prijzen.nl

Itheum haalt nieuwe investering binnen van Elrond

Itheum haalt nieuwe investering binnen van Elrond

Itheum heeft een nieuwe investering van belangrijke partners aangekondigd, wat bijdraagt aan de $ 1,5 miljoen die het Web 3 project in januari in zijn startronde heeft veiliggesteld.

In een op donderdag gedeeld persbericht zei het op Elrond gebaseerde gedecentraliseerde platform voor gegevensbroker dat de nieuwe fondsen afkomstig waren van de Elrond Foundation, Mechanism Capital en Ascensive Assets. Andere investeerders die hebben bijgedragen aan de extra financiering zijn Skynet EGLD Capital, Woodstock, MHC Digital Finance, ZBS Capital en Spark Digital Finance.

De nieuwe financiering brengt het totale bedrag aan investeringskapitaal op $ 4 miljoen dat naar de Itheum kas moet komen, aldus het platform in de aankondiging.

Metaverse gebruikers controle geven over persoonlijke gegevens

Het zijn een paar drukke weken geweest voor Itheum, met de extra financieringsdeals die op de loer liggen op het nieuws van een belangrijke samenwerking met Elrond.

Eerder deze maart bevestigde Elrond dat het “Open Metaverse” project zijn diensten zou uitbreiden via het Maiar Launchpad. De open metaverse tag past bij het streven van Itheum om het eigendom van en de handel in persoonlijke gegevens in de metaverse.

Mark Paul, de oprichter en CEO van Itheum, zei het volgende over de unieke waardepropositie van Itheum voor de Web3 datatechnologieruimte:

In een tijd waarin de wereld zich zorgen maakt over datacentralisatie en data-exploitatie, biedt Itheum een broodnodige kans voor verandering – een visie die wordt gedeeld door onze geweldige investeerders met wie we deze reis nu graag delen.”

Itheum gebruikt zijn technologie om het concept van echt gegevenseigendom in een gedecentraliseerde Web3 omgeving te helpen benutten. Met de internetschaaltechnologie van Elrond en de NFMe-ID NFT technologie van Itheum kunnen gebruikers hun persoonlijke gegevens omzetten in activa.

Het resultaat zijn gegevensavatars die eigenaren kunnen gebruiken in de metaverse, inclusief het genereren van inkomsten door een metagegevenslaag toe te voegen.

Het Itheum team verwacht dat het project in maart live gaat op Elrond’s Maiar Launchpad.

Het bericht Itheum haalt nieuwe investering binnen van Elrond verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*