Crypto-Prijzen.nl

iShares MSCI China ETF, Intel, Disney en MicroStrategy dTokens nu op DeFiChain

iShares MSCI China ETF, Intel, Disney en MicroStrategy dTokens nu op DeFiChain

DeFiChain heeft de toevoeging aangekondigd van vier nieuwe gedecentraliseerde tokens (dTokens), namelijk iShares MSCI China ETF, Intel, Disney en MicroStrategy dTokens nadat ze door de gemeenschap waren gestemd in een Ticker stemming.

De Intel Corporation dToken wordt aangeduid als $dINTC, iShares MSCI China ETF dToken wordt aangeduid als $dMCHI, Walt Disney Co dToken wordt aangeduid als $dDIS en MicroStrategy Incorporated dToken wordt aangeduid als $dMSTR.

Naast de vier nieuw toegevoegde gedecentraliseerde tokens waren er nog andere waarop niet werd gestemd tijdens de Ticker Voting. Deze omvatten onder andere dTokens voor Mastercard Inc, PayPal Holdings Inc, Nintendo Co Ltd, Uber Technologies Inc en Twitter.

De hoofdingenieur bij DeFiChain, Prasanna Loganathar zei:

“DeFiChain breidt het dToken universum voortdurend uit om gebruikers een serieus alternatief te bieden voor de traditionele financiële broker – en dat alles terwijl het de flexibiliteit en voordelen van decentralisatie biedt.”

DeFiChain dTokens

DeFiChain is de enige blockchain die gedecentraliseerde activa op het Bitcoin netwerk aanbiedt.

Naast de vier nieuw toegevoegde dTokens biedt DeFiChain ook Nvidia, Microsoft, Tesla, S&P 500, Meta, Apple, Alibaba, GameStop, Nasdaq 100, Netflix en Amazon dTokens.

De dTokens die door DeFiChain moeten worden toegevoegd, worden gestemd door de DeFiChain Community.

Nut van dTokens

De DeFiChain dTokens zijn geen ‘effecten’ maar eerder gedecentraliseerde tokens op basis van prijzen. Ze geven gebruikers prijsblootstelling, maar stellen de gebruikers niet bloot aan eigendom, dividenden, stemrechten of andere voordelen die beschikbaar zijn voor aandeelhouders.

Hoewel dTokens op de een of andere manier zijn gebaseerd op de prijzen van de overeenkomstige aandelen of ETF’s, volgen en weerspiegelen ze niet de werkelijke aandelenkoers. Integendeel, dTokens volgen en weerspiegelen verschillende variabelen die zijn vastgelegd met orakels. Dat is de reden waarom de prijs van dTokens soms afwijkt van de prijs van de daadwerkelijke aandelen of ETF’s.

dTokens worden verhandeld op de DeFiChain DEX, aangehouden als investering of gebruikt voor Liquidity Mining op de DeFiChain DEX. Ze worden verkregen door ze op de DeFiChain blockchain te slaan door BTC, USDC, USDT, dUSD of DFI als onderpand in de DeFiChain Vault te deponeren of door ze op de DeFiChain DEX te kopen.

Het bericht iShares MSCI China ETF, Intel, Disney en MicroStrategy dTokens nu op DeFiChain verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*