Crypto-Prijzen.nl

Is Zilliqa een goede koopkans in augustus 2021?

Is Zilliqa een goede koopkans in augustus 2021?

Zilliqa ZIL/USD is sinds begin augustus gestegen van $ 0,08 naar $ 0,11 en de huidige prijs ligt rond de $ 0,10. Terwijl het Zilliqa ecosysteem blijft groeien, kondigde Zilliqa aan dat het de in Singapore gevestigde crypto custody service Onchain Custodian had gekozen om de activa van zijn netwerk te beveiligen.

Fundamentele analyse: Zilliqa heeft de crypto custody service Onchain Custodian geselecteerd om de activa van zijn netwerk te beveiligen

De markt voor cryptocurrency blijft het goed doen in de tweede handelsweek van augustus 2021, Bitcoin ging boven $ 48.000, en deze situatie ondersteunt ook de prijs van Zilliqa. Als deze positieve trend zich voortzet, zou Zilliqa zich opnieuw kunnen stabiliseren boven de weerstand van $ 0,15.

Zilliqa is een schaalbaar en veilig platform voor ontwikkelaars die gedecentraliseerde applicaties willen bouwen en tegelijkertijd slimme contracten willen lanceren met behulp van de eigen programmeertaal van de blockchain, Scilla. Zilliqa is ’s werelds eerste openbare blockchain die volledig is gebouwd op een shard-architectuur, en naarmate het Zilliqa ecosysteem blijft groeien, was de prioriteit van dit project het beveiligen van de activa van zijn netwerk.

Zilliqa wijkt af van Bitcoin omdat alles veel sneller gaat op dit netwerk, en met een team van experts uit de industrie is het belangrijkste doel van dit project om de digitale infrastructuur in alle wereldwijde gemeenschappen en industrieën te transformeren. Deze maand heeft Zilliqa aangekondigd dat het heeft gekozen voor de in Singapore gevestigde crypto custody service Onchain Custodian om de activa van zijn netwerk te beveiligen.

“Naarmate het Zilliqa ecosysteem blijft groeien, moet ons repertoire van beveiligings- en compliance-oplossingen dat ook doen om ervoor te zorgen dat partners, investeerders en tokenhouders veilig kunnen profiteren van de voordelen van ons netwerk”, zegt Amrit Kumar, President en Chief Scientific Officer van Zilliqa.

Vorige maand kondigde Zilliqa aan dat het zou gaan samenwerken met Binance om de BUSD stablecoin in zijn netwerk te brengen. Zilliqa heeft dit jaar een enorme groei doorgemaakt in zijn gebruikersactiviteit en de belangrijkste vraag onder beleggers is of de ZIL ondergewaardeerd is tegen de huidige prijs.

Fundamenteel gezien is Zilliqa een werkelijk uniek project met een groot potentieel dat kan worden opgeschaald om op de best mogelijke manier aan de behoeften van een groeiend ecosysteem te voldoen. Technisch gezien blijft Zilliqa handelen in een koopzone en voorlopig is er geen risico op een trendomkering.

Technische analyse: Zilliqa blijft handelen in een koopzone

Bron: tradingview.com

Zilliqa handelt momenteel rond het niveau van $ 0,10, en het zou een sterk koopsignaal zijn als de prijs boven de weerstand van $ 0,15 stijgt. Het volgende koersdoel zou rond de $ 0,18 of zelfs hoger kunnen liggen; toch, als de prijs onder $ 0,08 daalt, hebben we de open weg naar $ 0,06.

Samenvatting

Zilliqa is sinds begin augustus gestegen van $ 0,08 naar $ 0,11 en voorlopig is er geen risico op een trendomslag. Terwijl het Zilliqa ecosysteem blijft groeien, kondigde Zilliqa aan dat het de in Singapore gevestigde crypto custody service Onchain Custodian had gekozen om de activa van zijn netwerk te beveiligen.

The post Is Zilliqa een goede koopkans in augustus 2021? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*