Crypto-Prijzen.nl

Is XY Oracle (XYO) een koopkans na de huidige dip?

Is XY Oracle (XYO) een koopkans na de huidige dip?

XY Oracle XYO/USD is sinds begin januari 2022 verzwakt van $ 0,033 naar $ 0,019 en de huidige prijs staat op $ 0,021.

XYO is momenteel meer dan 70% gedaald ten opzichte van zijn recordniveau, en volgens technische analyse blijft deze cryptovaluta in een bearmarkt.

XY Oracle lost echte problemen op

XY Oracle is een netwerk van apparaten dat anoniem geospatiale gegevens of gegevens met een geografische component verzamelt en valideert.

Alle gegevens die XY Oracle verwerkt, moeten worden verbonden met een specifieke locatie en met meer dan 3 miljoen nodes is XY Oracle een van de grootste blockchain netwerken ter wereld geworden.

Dit project lost echte problemen op, of ze nu 3 of 3.000.000 mensen treffen, en volgens het team dat achter XY Oracle staat, heeft het alleen maar ruimte om te groeien.

XY Oracle heeft als missie het begrip van het publieke voordeel van een op prikkels gebaseerd geospatiaal locatienetwerk te vergroten en biedt middelen om individuen, ontwikkelaars en ondernemingen op te leiden. Het team van XY Oracle voegde toe:

XY Oracle biedt vooruitstrevende ontwikkelaars en dilettanten kansen voor innovatie en evolutie. XY Oracle kan van invloed zijn op uw project en we zullen ons richten op het leren van geïnteresseerde partijen hoe ze de concurrentie voor kunnen blijven en middelen kunnen besteden aan de projecten die er echt toe doen.

Veel projecten werken al samen met XY Oracle, en de meest populaire zijn Chainlink, Microsoft, Rivetz, Hydrogen, Harmony, Mobi en Deon Digital.

XYO is de native cryptocurrency van XY Oracle, die wordt gebruikt om slimme contractovereenkomsten op het netwerk te berekenen. XYO heeft in de eerste dagen van november 2021 een indrukwekkende winst behaald en op 6 november een recordhoogte van meer dan $ 0,08 bereikt.

XYO is momenteel meer dan 70% gedaald ten opzichte van zijn piek; toch is XY Oracle een zeer interessant project en de prijs van XYO zou opnieuw kunnen stijgen op niveaus die we in november 2021 zagen.

Bears in controle over XYO

Technisch gezien blijft XYO in een bearmarkt, maar het huidige prijsniveau vertegenwoordigt een goede waarde voor wat je betaalt, en misschien is het nu een goed moment om deze cryptocurrency te kopen.

Bron: tradingview.com

Als de prijs boven $ 0,030 springt, zou dit een sterk koopsignaal zijn en hebben we de open weg naar een weerstandsniveau van $ 0,040.

Het huidige ondersteuningsniveau voor XYO staat op $ 0,020, en als de prijs eronder daalt, zou het volgende prijsdoel rond de $ 0,018 of zelfs lager kunnen liggen.

Overzicht

XY Oracle lost echte problemen op, of ze nu 3 of 3.000.000 mensen treffen, en volgens het team dat achter XY Oracle staat, heeft het alleen maar ruimte om te groeien. XYO is momenteel meer dan 70% gedaald ten opzichte van zijn piek; toch is XY Oracle een zeer interessant project en de prijs van XYO zou opnieuw kunnen stijgen op niveaus die we in november 2021 zagen.

La notizia Is XY Oracle (XYO) een koopkans na de huidige dip? era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*