Crypto-Prijzen.nl

Is WINkLink (WIN) een koopmogelijkheid nadat de prijs is ingestort?

Is WINkLink (WIN) een koopmogelijkheid nadat de prijs is ingestort?

WINkLink (WIN) is sinds 16 januari 2022 verzwakt van $ 0,00047 naar $ 0,00024 en de huidige prijs staat op $ 0,00029.

Technisch gezien blijft WIN in een bearmarkt, maar de huidige prijs zou een goed instappunt kunnen zijn voor langetermijnbeleggers.

Gedecentraliseerd orakelnetwerk

WINkLink is een gedecentraliseerd orakel netwerk dat zijn slimme contracten gebruikt om gegevens uit de echte wereld te verbinden en zorgt voor de beveiliging van de hele procedure voor de uitvoering van slimme contracten, inclusief het verkrijgen van gegevens uit off-chain bronnen.

Blockchains hebben meestal geen toegang tot externe informatie en kunnen niet beslissen of de informatie authentiek en geloofwaardig is, en dit is de belangrijkste reden waarom blockchains projecten zoals WINkLink nodig hebben.

WINkLink wordt ingezet op de TRON en het ontwerp van dit gedecentraliseerde orakelnetwerk vermindert de behoefte aan vertrouwen tussen partijen bij de contracten.

De slimme contracten van WINkLink hebben gemakkelijk toegang tot alle gegevens, en het is belangrijk om te zeggen dat dit project gegevens veilig kan uitvoeren naar off-chain-systemen, die de verbinding met de echte wereld implementeren en zorgen voor de temperatuurbestendigheid van slimme contracten. Het team van WINkLink meldde:

We zullen de community altijd waarderen en WINkLink op een open-source manier blijven ontwikkelen. We worden gewaardeerd voor suggesties van de community en we hopen dat WINkLink de ontwikkeling van blockchain en slimme contracten kan bevorderen.

Veel belangrijke projecten werken al samen met WINkLink omdat het betere diensten biedt voor ontwikkelaars en gebruikers met snellere, stabielere en goedkopere transacties. De meest populaire zijn Poloniex, BitTorrent, SUN, TronGrid, TrueUSD, dlive en Steemit.

Met WINkLink kunnen ontwikkelaars in een paar minuten aangepaste orakels maken en slimme contracten verbinden met de echte wereld. Ontwikkelaars krijgen verifieerbare willekeur, zodat orakels kunnen voldoen aan de verschillende behoeften van DApps aan willekeurige getallen.

WIN is een utility token van het WINkLink netwerk, dat kan worden gebruikt om operators te betalen voor het ophalen van gegevens uit off-chain datafeeds, uptime garanties die ze bieden, het formatteren van gegevens in blockchain leesbare formaten en off-chain berekeningen.

Technische analyse

Bron: tradingview.com

WIN is ingestort van het hoogste niveau in 2022, dat op $ 0,00047 staat, en volgens technische analyse blijft deze cryptovaluta in een bearmarkt.

Desondanks vormt de huidige prijs een goed instappunt voor langetermijn beleggers. Als de prijs boven de weerstand van $ 0,00035 springt, kan het volgende koersdoel rond de $ 0,00050 of zelfs hoger liggen.

Overzicht

WINkLink is een gedecentraliseerd orakelnetwerk, geïmplementeerd op de TRON dat de off-chain wereld verbindt met slimme contracten. WIN is ingestort van het hoogste niveau in 2022, dat op $ 0,00047 staat, maar als de prijs boven de weerstand van $ 0,00035 springt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 0,00050 of zelfs hoger liggen.

Het bericht Is WINkLink (WIN) een koopmogelijkheid nadat de prijs is ingestort? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*