Crypto-Prijzen.nl

Is UNIhet waard om in te investeren na China’s verbod op crypto?

Is UNIhet waard om in te investeren na China’s verbod op crypto?

Uniswap UNI/USD is een toonaangevend en extreem populair gedecentraliseerd handelsprotocol dat een reputatie heeft opgebouwd voor het faciliteren van geautomatiseerde handel in gedecentraliseerde financiële (DeFi) tokens.

Met de recente bank van crypto bedrijven in China hebben gebruikers hun focus verlegd naar gedecentraliseerde uitwisselingen, wat een van de belangrijkste redenen kan zijn waarom het UNI token de afgelopen 24 uur met 41% is gestegen in termen van handelsvolume.

De verschuiving naar gedecentraliseerde beurzen als katalysator voor groei

China’s nieuwste algemene verbod op cryptocurrency bedrijven lijkt een uitstekende stimulans voor gedecentraliseerde beurzen (DEX’s), die directe peer-to-peer transacties zonder tussenpersoon mogelijk maken.

De People’s Bank of China (PBOC) verklaarde alle virtuele valuta gerelateerde activiteiten illegaal, wat in wezen offshore beurzen verbiedt om Chinese gebruikers op het vasteland te bedienen.

UNI heeft de markt hoger geleid en Uniswap heeft een enorme groei doorgemaakt vanwege het feit dat het gedecentraliseerde handel mogelijk maakt.

Moet u beleggen in Uniswap (UNI)?

Op 27 september had Uniswap (UNI) een waarde van $24,38.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit precies is voor het token, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de recente prestaties in augustus doornemen.

Met betrekking tot zijn hoogste waarde aller tijden, had het token een waarde van $ 44,92 op 3 mei. Hier kunnen we zien dat, in vergelijking met de waarde die het op 27 september had, het token hoger in waarde was met $ 20,54 of met 84 %.

Als het gaat om het laagste waardepunt van UNI, was het op 4 augustus, toen de waarde van het token $ 20,96 was.

In termen van het hoogste waardepunt van de maand, vond het plaats op 16 augustus, toen het token een waarde had van $ 31,19. Hier kunnen we zien dat het token gedurende de maand zijn waarde met $ 10,23 heeft verhoogd, wat een stijging van 48% betekent.

Volgens gegevens van IntoTheBlock zag het UNI token in de afgelopen zeven dagen $ 786,4 miljoen aan transacties van meer dan $ 100.000.

Bovendien zag het gedurende dezelfde tijdspanne $ 105 miljoen aan totale instroom van valuta en $ 107,3 miljoen aan totale uitstroom van valuta.

Dat gezegd hebbende, heeft het UNI netwerk de afgelopen 30 dagen een hoogtepunt van 264,3k adressen gezien, met een gemiddelde van 261,48k.

Met dit alles in gedachten, kunnen we tegen het einde van oktober, naarmate meer gebruikers overstappen naar gedecentraliseerde beurzen zoals Uniswap, verwachten dat het UNI token een waarde van $ 30 zal bereiken, wat het een waardevolle investering maakt.

The post Is UNIhet waard om in te investeren na China’s verbod op crypto? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*