Crypto-Prijzen.nl

Is Thorchain (RUNE) een goede koop in oktober 2021?

Is Thorchain (RUNE) een goede koop in oktober 2021?

De markt voor cryptocurrency heeft deze maandag miljarden dollars verloren, Bitcoin ging even onder de $ 43.000 en het risico van verdere dalingen is nog steeds niet voorbij. Deze situatie heeft ook een negatieve invloed op de prijs van Thorchain RUNE/USD, en in minder dan enkele uren is deze crypto verzwakt van $ 10 naar $ 7,08 terwijl de huidige prijs $7,8 bedraagt.

Fundamentele analyse: met Thorchain kunt u rechtstreeks vanuit uw portemonnee tussen blockchains wisselen

Thorchain is een blockchain protocol voor het verhandelen van crypto-activa dat 100% autonoom en gedecentraliseerd is. Het protocolontwerp maakt veel meer mogelijk dan alleen swaps, dus potentiële gebruikers moeten er rekening mee houden dat veel andere functies in de planningsfase zitten.

Alle knooppunten op de Thorchain zijn alleen herkenbaar aan hun IP adres en openbare sleutel, en het is belangrijk om te vermelden dat er geen branding of marketing van knooppunten is zoals in andere systemen die delegatie toestaan. Met Thorchain kunt u rechtstreeks vanuit uw portemonnee wisselen tussen blockchains, en u kunt ook passief rendement verdienen voor het verstrekken van liquiditeit.

Het Thorchain protocol is volledig transparant en maximaliseert de inkomsten voor liquiditeitsverschaffers en node-operators. Thorchain is gebouwd door een team van ervaren ontwikkelaars en heeft de krachten van een ongelooflijk levendige gemeenschap verenigd.

Het native token van dit blockchain protocol is het RUNE token en om een node uit te voeren, moet u een aanzienlijke hoeveelheid RUNE verkrijgen. RUNE is de sleutel tot een veilig netwerk en het moet worden gekoppeld als een afwikkelingsactivum 1:1 in pools.

“Hoe meer RUNE in Thorchain is opgesloten, hoe nauwkeuriger de deterministische waarde ervan wordt. RUNE wordt ook stabieler, transparanter en manipulatiebestendiger”, meldde het team van THORChain.

Fundamenteel gezien is er nog steeds onzekerheid over dit project, en het succes ervan hangt vooral af van de strategie om de marktinvloed uit te breiden. Technisch gezien blijft Thorchain (RUNE) onder druk staan, en als u besluit deze cryptocurrency de komende dagen te kopen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Technische analyse: bears blijven de prijsactie onder controle houden

Thorchain (RUNE) handelt momenteel zeer dicht bij het huidige ondersteuningsniveau op $ 7, wat aangeeft dat de prijs nog meer zou kunnen verzwakken. Als de prijs dit ondersteuningsniveau doorbreekt, zou dit een zeer sterk verkoopsignaal zijn en zou het volgende doel rond de $ 6 kunnen liggen.

Bron: tradingview.com

Handelaren moeten “stop-loss” en “take profit” orders gebruiken bij het openen van hun posities, omdat het risico momenteel hoog is. Aan de andere kant, als de prijs boven de $ 10 stijgt, zou dat een zeer goede kans kunnen zijn voor de kortetermijnhandelaren, en het volgende doel zou rond de $ 11 of zelfs $ 12 kunnen liggen.

Samenvatting

Thorchain (RUNE) is verzwakt van de recente hoogtepunten boven $ 12, geregistreerd op 6 september, tot $ 7,08, terwijl de huidige prijs rond $ 7,8 ligt. Thorchain (RUNE) zou de komende dagen nog meer kunnen verzwakken, het huidige ondersteuningsniveau staat op $ 7, en als de prijs het breekt, zou het volgende prijsdoel rond de $ 6 of zelfs $ 5 kunnen zijn.

The post Is Thorchain (RUNE) een goede koop in oktober 2021? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*