Crypto-Prijzen.nl

Is THETA een goede koop in september 2021?

Is THETA een goede koop in september 2021?

De markt voor cryptocurrency verliest deze donderdag zijn waarde, de prijs van Bitcoin daalde tot onder de $ 47.000 en het risico van verdere dalingen is nog niet voorbij. Theta THETA/USD blijft ook onder druk staan en in minder dan drie dagen is deze cryptocurrency prijs verzwakt van $ 8,27 naar $ 6,55, terwijl de huidige prijs rond de $ 6,7 ligt.

Fundamentele analyse: Theta kondigde een samenwerking aan met ONE Championship

Theta is een gedecentraliseerd peer-to-peer netwerk dat in 2019 werd gelanceerd en volgens Steve Chen, mede-oprichter van YouTube, zou dit netwerk de videostreaming industrie kunnen verbeteren. Theta biedt betere videolevering van esports, muziek, films tot afstandsonderwijs tegen lagere kosten.

De huidige netwerken voor het leveren van inhoud hebben een slechte kwaliteit met een hoge laadtijd, terwijl Theta een hogere kwaliteit, veel snellere laadtijd en vloeiendere videostreaming biedt. Theta heeft de kosten voor het leveren van videostreams verlaagd en biedt alle ontwikkelaars aan om op zijn netwerk te bouwen.

Ontwikkelaars kunnen gespecialiseerde dApps bouwen voor hun publiek, en het is belangrijk om te vermelden dat kijkers kunnen worden beloond voor het delen van bronnen.

De prijs van Theta (THETA) is omhooggeschoten sinds begin augustus 2021 en bereikte op 16 augustus een prijsniveau van meer dan $ 8. Sindsdien is de prijs ingestort, is het dagelijkse handelsvolume verzwakt, maar het positieve nieuws is dat Theta onlangs een samenwerking met ONE Championship heeft aangekondigd.

Volgens deze deal zal ONE Championship de allereerste non-fungible token (NFT) lanceren die de supersteratleten van ONE en hun meest memorabele momenten op het Theta blockchain platform viert.

“Deze samenwerking effent de weg om Theta te vestigen als de de-facto standaard voor video- en media-NFT’s, als de snelste en groenste blockchain gebouwd voor media en entertainment. We staan aan het begin van Theta’s hypergroei en wereldwijde acceptatie op weg naar 2022 en onze samenwerking met ONE en andere opkomende merken zal dit versnellen”, zegt Mitch Liu, medeoprichter en CEO van Theta Labs.

Er staan al veel projecten op het Theta platform, maar de grote vraag onder investeerders is of de THETA ondergewaardeerd is tegen de huidige prijs en gaat deze in september 2021 omhoog? Theta zou opnieuw kunnen stijgen op niveaus boven $ 8 of zelfs $ 10; toch, als de prijs van Bitcoin onder de $ 45.000 ondersteuning daalt, zal dat een negatieve invloed hebben op de prijs van deze cryptocurrency.

Technische analyse: $6 vertegenwoordigt een sterk ondersteuningsniveau

Bron: tradingview.com

Theta (THETA) handelt momenteel rond het $ 6,7 niveau, en het zou een sterk verkoopsignaal zijn als de prijs onder de $ 6 ondersteuning daalt. Het volgende koersdoel zou rond de $ 5 of zelfs lager kunnen liggen; toch, als de prijs boven $ 9 springt, hebben we de open weg naar $ 10.

Samenvatting

Theta kondigde deze maand een samenwerking aan met ONE Championship en volgens deze deal zal ONE Championship het allereerste non-fungible token (NFT) op het Theta blockchain platform lanceren. Theta is verzwakt ten opzichte van de recente hoogtepunten die in de derde handelsweek van augustus zijn geregistreerd, en als de prijs onder de $ 6 ondersteuning zakt, zou het volgende koersdoel rond de $ 5 kunnen liggen.

The post Is THETA een goede koop in september 2021? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*