Crypto-Prijzen.nl

Is Tezos een goede koopkans in maart 2022?

Is Tezos een goede koopkans in maart 2022?

Tezos XTZ/USD is verzwakt van de recente hoogtepunten boven $ 4,5, geregistreerd op 10 februari, onder $ 3, en de huidige prijs staat op $ 3,16.

De samenwerking met Manchester United

Tezos is een open-source platform voor activa en applicaties, en de belangrijkste kenmerken van dit platform zijn de veiligheid van slimme contracten, opwaardeerbaarheid op lange termijn en open deelname.

Slimme contracten op dit platform zijn wiskundig geverifieerd en betrouwbaar, terwijl de formele verificatie van slimme contracten ook beschikbaar is.

Tezos kan nieuwe technologische innovaties toepassen zonder de gemeenschapsconsensus op te offeren, en het voegt voortdurend nieuwe mogelijkheden toe aan de ruimte via zijn upgrademechanisme.

De modulaire architectuur en het formele upgrademechanisme minimaliseren verstoringen en hierdoor kunnen ontwikkelaars complexere applicaties implementeren.

Tezos is aanzienlijk aantrekkelijker geworden voor DeFi toepassingen omdat de Proof-of-Stake van Tezos aanzienlijk minder energie en kosten vereist om te werken in vergelijking met Proof-of-Work blockchains zoals Bitcoin of Ethereum.

Actief gemeenschapsbestuur en -participatie zijn erg belangrijk voor dit project, en het is belangrijk om te zeggen dat gebruikers actief kunnen deelnemen door wijzigingen aan Tezos te evalueren, voor te stellen of goed te keuren.

Veel belangrijke projecten hebben al samengewerkt met Tezos en volgens het laatste nieuws heeft Manchester United Tezos gekozen als blockchain bij uitstek. Manchester United meldde:

De samenwerking zal Manchester United fans kennis laten maken met Web3 technologie via de Tezos blockchain. De samenwerking omvat ook verschillende nieuwe fan-ervaringen die zijn gebouwd op de Tezos blockchain en een belofte om Manchester United Foundation te ondersteunen met doorlopende donaties in XTZ.

Tezos tokens hebben het symbool XTZ en om met dit blockchain platform te communiceren, moet u Tezos tokens gebruiken. Tezos kende vorig jaar een enorme groei in zijn gebruikersactiviteit en de prijs van XTZ bereikte in oktober 2021 een niveau van meer dan $9.

Sindsdien is de prijs verzwakt, het dagelijkse handelsvolume blijft zwak; toch is Tezos een project met toekomst, en de prijs van deze cryptocurrency zou opnieuw kunnen stijgen op het niveau dat we in oktober 2021 zagen.

Huidige ondersteuning staat op $3

De markt voor cryptocurrency gaat deze woensdag vooruit; De prijs van Bitcoin ging boven $ 42.000, maar technisch gezien blijft Tezos (XTZ) nog steeds onder druk staan.

Bron: tradingview.com

Tezos (XTZ) handelt momenteel zeer dicht bij het huidige ondersteuningsniveau op $ 3, en als de prijs het opnieuw breekt, zou het volgende doel $ 2,5 kunnen zijn.

Aan de andere kant, als de prijs boven de weerstand van $ 4 springt, zou het volgende doel rond de $ 5 kunnen zijn, maar handelaren moeten “stop-loss” en “take profit” orders gebruiken bij het openen van hun posities, omdat het risico hoog blijft.

Overzicht

Tezos is een open-source platform voor activa en applicaties die nieuwe technologische innovaties kunnen toepassen zonder de gemeenschapsconsensus op te offeren. Tezos (XTZ) handelt momenteel boven het ondersteuningsniveau dat op $ 3 staat, maar ziet er technisch uit; het blijft nog steeds onder druk staan.

Het bericht Is Tezos een goede koopkans in maart 2022? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*