Crypto-Prijzen.nl

Is Synthetix (SNX) een koopkans na de huidige dip?

Is Synthetix (SNX) een koopkans na de huidige dip?

SNX/USD is momenteel met meer dan 80% gedaald ten opzichte van het recordniveau, en volgens technische analyse blijft deze cryptovaluta in een bearmarkt.

Synthetix maakt het creëren van synthetische activa mogelijk

Synthetix is een nieuwe financiële primitief die decentrale eeuwigdurende futures, optiemarkten, dealcoördinatiemarkten en meer aandrijft.

Het stelt handelaren in staat om enkele van de beste prijsuitvoeringen te hebben, met weinig tot geen slippen en vullingen die ze nergens anders kunnen krijgen.

Gesimuleerde liquiditeit is het fundamentele algoritme achter alle synthetische activa die beschikbaar zijn op Synthetix, en het zorgt ervoor dat handelaren geweldige liquiditeit krijgen met weinig tot geen slippen.

Het is belangrijk om te zeggen dat Synthetix het risico van trapsgewijze liquidaties als gevolg van gedwongen uitverkoop heeft geëlimineerd, en veel platforms maken al gebruik van de diepe liquiditeit en samenstelling van Synthetix om betere transacties voor hun klanten te leveren.

Handelaren die platforms gebruiken die zijn gekoppeld aan het Synthetix protocol, kunnen ook een hefboomwerking krijgen voor prijsactie in elke markt en handel tussen cryptocurrencies, aandelen, grondstoffen of valuta’s.

Synthetix wordt bestuurd door een combinatie van kernbijdragers, leden van de gemeenschap en verschillende gekozen commissies en raden waarover SNX stakers stemmen. Het Synthetix team voegde toe:

Elk governance component krijgt een specifiek aspect van protocol governance toegewezen, en alle componenten werken samen om ervoor te zorgen dat het protocol op een eerlijke, transparante en legitieme manier wordt beheerd in overeenstemming met de aanwijzingen van tokenhouders.

SNX token is het utility token van het Synthetix protocol, dat wordt gebruikt als de primaire vorm van het onderpand dat de synthetische activa ondersteunt die beschikbaar zijn in Synthetix.

Synthetische activa of Synths kunnen voorkomen in de vorm van grondstoffen, valuta, cryptocurrencies, aandelen en al het andere met een prijs. Transacties tussen synthetische activa genereren een kleine vergoeding die wordt verdeeld onder SNX onderpandaanbieders.

Bears in controle over SNX

SNX token heeft aan het begin van het 2021 jaar een indrukwekkende winst behaald en heeft op 8 februari een recordhoogte van $ 29 bereikt. SNX is momenteel meer dan 80% gedaald ten opzichte van zijn piek en het risico van verdere daling is nog steeds niet voorbij .

Bron: tradingview.com

Het huidige ondersteuningsniveau staat op $ 4, en als de prijs eronder daalt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 3 of zelfs lager liggen.

Het eerste weerstandsniveau staat op $ 8, en als de prijs boven dit niveau springt, zou het een koopsignaal zijn en hebben we de open weg naar de $ 10.

Overzicht

Synthetix is een project dat de creatie van synthetische activa mogelijk maakt; het biedt unieke derivaten en blootstelling aan real-world activa op de blockchain. Synthetische activa kunnen komen in de vorm van grondstoffen, valuta, cryptocurrencies, aandelen en al het andere met een prijs.

Het bericht Is Synthetix (SNX) een koopkans na de huidige dip? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*