Crypto-Prijzen.nl

Is Swipe (SXP) een koopkans na de huidige dip?

Is Swipe (SXP) een koopkans na de huidige dip?

Swipe SXP/USD is sinds 2 januari 2022 verzwakt van $ 2,37 naar $ 1,05 en de huidige prijs staat op $ 1,25.

Swipe maakt het uitgeven van door cryptovaluta aangedreven debetkaarten eenvoudig

Swipe is een platform waarmee bedrijven virtuele en fysieke merkkaarten voor gebruikers kunnen maken, beheren en distribueren.

Bedrijven kunnen direct en eenvoudig een virtuele kaart uitgeven met een volledige reeks controles, zoals pincodecontroles, buitenlandse transacties mogelijk maken, verloren kaarten opnieuw uitgeven, de kaart vergrendelen, MCC beperkingen en meer.

Bedrijven kunnen ook aanpassen wat ze willen dat hun gebruikers toegang hebben tot on-demand, en het is belangrijk om te zeggen dat Swipe samenwerkt met grote betalingsnetwerken.

Potentiële klanten hoeven alleen contact op te nemen met bankpartners om alle toegang te krijgen die ze nodig hebben om uw programma van bèta tot live te starten.

Swipe beheert alle regelgevende verantwoordelijkheden en gebruikers kunnen hun kaarten tokeniseren en hebben toegang tot Samsung Pay, Google Pay en Apple Pay.

Swipe handelt ook alle vereisten voor identiteitsverificatie per regio af, allemaal gebundeld met een enkele API aanroep, terwijl zijn oplossingen ’s werelds grootste cryptocurrency beurzen aansturen met een robuuste API.

SXP is een token dat de Swipe aandrijft, het draait op het Ethereum netwerk en kan door allerlei soorten organisaties, van bedrijven tot non-profit organisaties, worden gebruikt als betalingsoptie.

Wendbaarheid, klanttevredenheid en transparantie zijn de belangrijkste kenmerken van dit platform, en volgens het laatste nieuws bereidt het Solar Network, de Layer 1 blockchain voor de SXP cryptocurrency, de lancering voor het hoofdnetwerk voor. Het team van Solar Network meldde:

SXP wordt nu omgedoopt van “Swipe” naar “SXP”, een stap na BNB om ervoor te zorgen dat SXP een op zichzelf staand gedecentraliseerd digitaal activum is. Ter voorbereiding op de aanstaande ketenfusies van Binance Chain en Ethereum voor SXP, zullen de totale en circulerende voorraden worden bijgewerkt om beide cijfers samen op te nemen, die de gegevens op het zonnenetwerk vertegenwoordigen.

Swipe is een veelbelovend project en de prijs van SXP zou opnieuw kunnen stijgen op het niveau dat we de afgelopen jaren hebben gezien.

Dit gaat de komende weken of zelfs maanden zeker niet gebeuren; toch moeten handelaren er rekening mee houden dat als de prijs van Bitcoin onder de $ 35.000 ondersteuning daalt, dit een negatieve invloed zal hebben op Swipe (SXP).

SXP blijft in een bearmarkt

Technisch gezien blijft SXP in een bearmarkt en als u besluit deze cryptocurrency in februari 2022 te kopen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Bron: tradingview.com

Het huidige ondersteuningsniveau staat op $ 1, en als de prijs eronder daalt, kan het volgende prijsdoel rond $ 0,80 of zelfs lager liggen.

Het belangrijke weerstandsniveau staat op $ 2, en als de prijs boven dit niveau springt, zou het een koopsignaal zijn en hebben we de open weg naar de $ 3.

Overzicht

Swipe (SXP) presteerde de afgelopen maanden slecht en voorlopig beheersen bears de prijsactie. De onzekerheid over de mogelijke uitkomsten tussen Oekraïne en Rusland blijft beleggers zorgen baren, en in dergelijke omstandigheden hebben risicovolle activa de neiging te lijden omdat beleggers op zoek zijn naar veiligere plaatsen om hun geld te beleggen.

Het bericht Is Swipe (SXP) een koopkans na de huidige dip? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*