Crypto-Prijzen.nl

Is Swipe (SXP) een goede koop in oktober 2021?

Is Swipe (SXP) een goede koop in oktober 2021?

Swipe SXP/USD is verzwakt van de recente hoogtepunten boven $ 4, geregistreerd op 6 september, onder $ 2, en de huidige prijs staat rond de $ 2,15.

Swipe maakt het uitgeven van crypto aangedreven debetkaarten eenvoudig

Swipe is een platform waarmee bedrijven virtuele en fysieke merkkaarten voor gebruikers kunnen maken, beheren en distribueren. Swipe is verbonden met banken en beheert alle noodzakelijke wettelijke vereisten.

Gebruikers kunnen hun kaarten tokeniseren voor een contactloze ervaring met Swipe aangedreven debetkaarten die toegang geven tot Samsung Pay, Google Pay en Apple Pay. Swipe maakt het uitgeven van door cryptovaluta aangedreven debetkaarten eenvoudig en stelt bedrijven in staat om aan te passen wat ze willen dat hun gebruikers on-demand toegang hebben.

Potentiële klanten hoeven alleen contact op te nemen met bankpartners om alle toegang te krijgen die ze nodig hebben om hun programma van bèta tot live te lanceren. Wendbaarheid, klanttevredenheid en transparantie zijn de belangrijkste kenmerken van dit platform, en het is belangrijk om te vermelden dat Swipe in juni 2021 een beloningstoepassing heeft gelanceerd, die beschikbaar is voor Swipe Issuing klanten om hun gebruikers geld terug te bieden bij duizenden deelnemende verkopers.

De Swipe Rewards applicatie stelt zakelijke klanten in staat hun gebruikers een uitgebreide reeks cashback aan te bieden, variërend van 1% tot 30%, terwijl Joselito Lizarondo, CEO van Swipe, zei dat deze optie momenteel beschikbaar is in de Verenigde Staten. Lizarondo voegde toe:

“De Swipe Rewards API zal een dynamische cashback tool creëren waarmee onze zakelijke klanten hun marketingkosten kunnen verlagen ten koste van deze deelnemende retailers. Met deze tool kunnen kaarthouders tot 30% cashback verdienen, waardoor programma’s een goede retentietool voor hun portfolio krijgen waar zowel de kaarthouder als de uitgevende partner blij mee zullen zijn.”

SXP is een token dat de Swipe aandrijft en draait op het Ethereum netwerk. Swipe is een veelbelovend project, en de prijs van SXP zou weer omhoog kunnen gaan naar niveaus die we in de eerste week van mei 2021 zagen. Dit zal de komende dagen of zelfs weken zeker niet gebeuren; toch moeten handelaren er rekening mee houden dat als de prijs van Bitcoin onder de $ 40.000 ondersteuning daalt, dit een negatieve invloed zal hebben op Swipe (SPX).

Bears houden controle over de prijsactie

Bron: tradingview.com

Swipe (SXP) is ingestort van zijn recente hoogtepunten boven $ 4, en het kan lang duren voordat de prijzen een groter herstel zien. Het risico van verdere dalingen is waarschijnlijk nog niet voorbij, het kritieke ondersteuningsniveau staat op $ 1,5, en als de prijs het breekt, zou het volgende koersdoel $ 1 kunnen zijn.

Aan de andere kant, als de prijs weer boven de $ 3 weerstand springt, hebben we de open weg naar $ 4.

Samenvatting

Swipe is een veelbelovend project waarmee bedrijven virtuele en fysieke merkkaarten voor gebruikers kunnen maken, beheren en distribueren. Swipe (SXP) is ingestort van de recente hoogtepunten boven $ 4, geregistreerd op 6 september, en het risico van verdere daling blijft bestaan.

The post Is Swipe (SXP) een goede koop in oktober 2021? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*