Crypto-Prijzen.nl

Is Stellar (XLM) een goede koop in juli 2021?

Is Stellar (XLM) een goede koop in juli 2021?

Stellar XLM/USD is een open netwerk dat is ontwikkeld met als doel het mogelijk te maken geld te verplaatsen en op te slaan en de wereld zonder bankrekening te bereiken. Na verloop van tijd begon het financiële bedrijven te helpen met elkaar in contact te komen.

Op 13 juli kondigde Liquid Global hun multi-chain ondersteuningsfunctie voor stortingen en opnames aan, en ze voegden Stellar USDC toe.

Liquid Global is een toonaangevende Aziatische cryptocurrency beurs, wat betekent dat Stellar USDC regelmatig beschikbaar zal komen voor veel meer gebruikers.

Om de toevoeging te vieren, werden alle opnamekosten kwijtgescholden voor Stellar USDC.

Dit resulteerde op zijn beurt in een toename van het gebruik van het Stellar netwerk, wat het potentieel heeft om de prijs van XLM te verhogen. Dit is de reden waarom we een toename van het handelsvolume zagen.

Op 16 juli loste Stellar uiteindelijk een bug in hun netwerkknooppunten op door ze weer in gebruik te krijgen via een protocolupgrade.

Bovendien is het voorstel van CAS-38 ook klaar voor implementatie met de upgrade van Protocol 18, die de liquiditeit zal verbeteren door implementatie van Automated Market Maker (AMM).

Moet u Stellar (XLM) kopen?

Op 16 juli was Stellar (XLM) $ 0,23 waard.

Stellar bereikte zijn hoogste punt ooit op 3 januari 2018, met een waarde van $ 0,87. Dit geeft ons een beeld van hoe hoog we het token optimaal kunnen verwachten, ervan uitgaande dat het die waarde weer kan bereiken.

Om de waarde ervan in perspectief te plaatsen, moeten we naar de maand juli kijken.

Een van de hoogste punten was op 3 juni, waar het een waarde had van $ 0,43.

Een van de laagste punten was op 22 juni, waar het daalde tot $ 0,21. Dit betekende een daling van 50%.

Met $ 0.23 is het nog steeds op een laag, betaalbaar punt, en dat is precies waarom het een waardevolle aankoop is voor veel cryptocurrency investeerders.

Met alle ontwikkelingen op zijn plaats, evenals de toevoeging aan Liquid Global, en recente bugfixes, evenals het CAS-38 voorstel en de Protocol 18 upgrade, kunnen we een toename van het gebruik ervan verwachten.

De toename van het gebruik van het Stellar netwerk zal resulteren in een grotere vraag naar de XLM tokens.

In de afgelopen 24 uur zagen we zelfs een toename van het handelsvolume van 56%, wat wijst op een oprechte interesse in het token en het daadwerkelijke gebruik.

Dit betekent dat we kunnen verwachten dat de waarde eind juli zal stijgen tot $ 0,30, omdat veel meer mensen geïnteresseerd zullen zijn in het gebruik van de Stellar (XLM) cryptocurrency token.

The post Is Stellar (XLM) een goede koop in juli 2021? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*