Crypto-Prijzen.nl

Is Solana een koopkans na de huidige dip?

Is Solana een koopkans na de huidige dip?

Solana SOL/USD is verzwakt van zijn recordhoogte boven $ 259, geregistreerd op 6 november, tot $ 186,3, terwijl de huidige prijs $ 203 bedraagt. Technisch gezien bevindt SOL zich nog steeds in een correctiefase en het risico van verdere daling blijft bestaan.

Ontworpen voor ontwikkelaars

Solana is een van de meest performante blockchains ter wereld die is ontworpen om de kosten laag te houden voor applicaties met miljarden gebruikers. De gemiddelde vergoeding per transactie is ongeveer $ 0,00025, en volgens de officiële website kan Solana 50.000 transacties per seconde verwerken.

Solana levert voorspelbare schaling zonder afbreuk te doen aan de beveiliging of samenstelling, wat erg belangrijk is voor het vertrouwen van ontwikkelaars.

Het is ook belangrijk om te zeggen dat nieuwe ontwikkelaars geen ervaring met slimme contracten of Rust nodig hebben om aan de slag te gaan met bouwen op Solana. Team van Solana toegevoegd:

Solana programma’s zijn essentieel voor het bouwen van unieke en krachtige tools in de keten, maar het goede nieuws is dat er al veel programma’s beschikbaar zijn waarmee u kunt communiceren en bouwen. U kunt dApps bouwen op dezelfde manier als Web2- en Web3 ontwikkelaars web apps bouwen in gecentraliseerde applicaties met SDK’s van derden.

Dit project heeft in minder dan enkele maanden tienduizenden ontwikkelaars naar zijn netwerk getrokken en het werkt voortdurend aan nieuwe functies om de ontwikkeling van gedecentraliseerde applicaties te versnellen.

Veel populaire dApps en platforms worden mogelijk gemaakt door Solana, en de meest populaire zijn Pyth Network, Phantom, USDC, Serum, Raydium, Bonfida, KIN, Audius, Mango Markets, Maps.me en nog veel meer.

Solana tokens hebben het symbool SOL en om met dit blockchain platform te communiceren, moet u SOL tokens gebruiken. SOL speelt een cruciale rol in het Solana ecosysteem en u kunt het rechtstreeks op beurzen of in wallets kopen.

$180 staat voor sterke ondersteuning

Solana (SOL) was een van de best presterende spelers op de markt voor cryptocurrency in de eerste handelsdagen van november, en de prijs van deze cryptocurrency bereikte recordhoogten boven $ 259.

Bron: tradingview.com

SOL blijft deze woensdag in een correctiefase, maar als de prijs weer boven de weerstand van $ 240 springt, zou het een signaal zijn om SOL te kopen.

Het volgende prijsdoel zou rond de $ 250 of zelfs hoger kunnen liggen; toch, als de prijs onder de $ 180 ondersteuning daalt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn.

Samenvatting

Solana (SOL) was een van de best presterende spelers op de markt voor cryptocurrency in de eerste handelsdagen van november, en de prijs van deze cryptocurrency bereikte recordhoogten boven $ 259. Sindsdien is de prijs verzwakt en het risico van verdere daling blijft bestaan. Aan de andere kant, als de prijs weer boven de weerstand van $ 240 springt, zou het een signaal zijn om SOL te kopen, en het volgende prijsdoel zou rond de $ 250 of zelfs hoger kunnen zijn.

The post Is Solana een koopkans na de huidige dip? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*