Crypto-Prijzen.nl

Is Solana een goede koop in januari 2022?

Is Solana een goede koop in januari 2022?

Solana SOL/USD is gedaald van zijn recordhoogte boven $ 259, geregistreerd op 6 november, tot $ 130, terwijl de huidige prijs $ 138 is.

Technisch gezien blijft SOL in een bearmarkt, en het risico van verdere daling blijft bestaan.

Ontworpen om de kosten laag te houden

Solana is een van de meest performante blockchains ter wereld die tot doel heeft de schaalbaarheid te verbeteren door een combinatie van proof-of-stake consensus te gebruiken.

Proof-of-Stake consensus wordt ook wel Proof-of-History genoemd, en het helpt Solana om hoge transactiesnelheden te bereiken door tijd tussen computers bij te houden op een gedecentraliseerd netwerk zonder dat alle computers erover hoeven te communiceren en tot een overeenkomst te komen.

Solana is ontworpen om de kosten laag te houden voor applicaties met miljarden gebruikers, en volgens de officiële website is de gemiddelde vergoeding per transactie ongeveer $ 0,00025.

Solana levert voorspelbare schaalbaarheid zonder afbreuk te doen aan de beveiliging of composability, terwijl nieuwe ontwikkelaars geen ervaring met slimme contracten of Rust nodig hebben om te beginnen met bouwen op Solana.

De gemeenschap van dit project bestaat uit ontwikkelaars, tokenhouders en validators, en het is belangrijk om te zeggen dat Solana in minder dan enkele maanden tienduizenden ontwikkelaars naar zijn netwerk heeft getrokken.

Solana heeft het snelst groeiende ecosysteem in de cryptowereld, met meer dan 400 projecten verspreid over DeFi, NFT’s, Web3, en het werkt voortdurend aan nieuwe functies om de ontwikkeling van gedecentraliseerde applicaties te versnellen.

Veel populaire dApps en platforms worden mogelijk gemaakt door Solana, en de meest populaire zijn Serum, Audius, Raydium, Bonfida, Pyth Network, Phantom, USDC, KIN, Mango Markets en Maps.me.

Het doel van Solana is om de toch al lage milieu impact te minimaliseren, en de basis van dit project kondigde onlangs aan dat de Solana blockchain koolstofneutraliteit had bereikt. Dan Albert, uitvoerend directeur van de Solana Foundation, zei:

We doen er alles aan om het Solana ecosysteem zo milieuvriendelijk mogelijk te houden. Dankzij onze initiatieven op het gebied van koolstofneutraliteit, gecombineerd met het krachtige, energiezuinige ontwerp van Solana, kan de gemeenschap nog vele jaren bouwen aan een duurzame Web3 toekomst.

SOL blijft in een bearmarkt

Technisch gezien blijft Solana (SOL) in een bearmarkt en als u besluit deze cryptocurrency in januari 2022 te kopen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Bron: tradingview.com

Het huidige ondersteuningsniveau staat op $ 120, en als de prijs eronder daalt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 100 of zelfs lager zijn.

Het eerste weerstandsniveau staat op $ 160, en als de prijs boven dit niveau springt, zou het een koopsignaal zijn en hebben we de open weg naar de $ 180.

Overzicht

Solana (SOL) handelt meer dan 45% lager dan de recordhoogtes van november 2021, en het risico van verdere daling blijft bestaan. Het huidige ondersteuningsniveau staat op $ 120, en als de prijs eronder daalt, kan het volgende prijsdoel $ 100 of zelfs lager zijn.

De post Is Solana een goede koop in januari 2022? verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*