Crypto-Prijzen.nl

Is SHIB het waard om te kopen na de muntverbranding?

Is SHIB het waard om te kopen na de muntverbranding?

Shiba Inu SHIB/USD heeft een waardestijging gezien door de eigen ontwikkelaars van het project, omdat ze een tweeledige strategie begonnen, waarbij ze nieuwe paren op de gedecentraliseerde beurs (DEX) ShibaSwap en een muntverbranding toevoegden.

Met andere woorden, deze uitbreiding leidde tot het verbranden van twee belangrijke munten, de Shiba Inu (SHIB) en Leash (LEASH). Dit resulteerde in twee nieuwe ETH-handelspools op ShibaSwap, de Perlin (PERL-ETH) pool en de Ryoshi (RYO-ETH) pool.

De toevoeging van deze nieuwe pools resulteerde in een verbranding van $ 25.000 aan SHIB en een verbranding van $ 25.000 aan LEASH tokens.

Als we naar gegevens van de officiële Shiba Inu website kijken, kunnen we zien dat Leash een totale voorraad van 107.646 tokens heeft. Shiba Inu begon in vergelijking met een voorraad van 1 biljard, maar het team schonk 50% van die voorraad aan Vitalik Buterin, de mede-oprichter van Ethereum. Die het meeste daarvan in een dode portemonnee verbrandde terwijl hij de rest aan een goed doel schonk.

De verbranding leidt tot verhoogde schaarste en een verhoogde waarde van elke token, dus moet u Shiba Inu (SHIB) kopen?

Moet u Shiba Inu (SHIB) kopen?

De waarde van Shiba Inu (SHIB) was $ 0.00000764 op 9 augustus.

Het hoogste punt ooit was $ 0,00003791 op 10 mei. Dit geeft ons een idee van hoe hoog de token kan klimmen. Dit betekent dat de waarde van de token op 10 mei ongeveer 400% hoger was dan op 9 augustus.

Om een beter inzicht te krijgen in de waarde van het token, zullen we de prestaties ervan in juli analyseren om te zien hoe het gedurende die periode groeide en in waarde daalde.

Op 6 juli steeg de waarde van SHIB tot $ 0,00000922. Het viel op 20 juli tot $ 0,00000582. Dit geeft ons een duidelijk perspectief over de recente groei van het token. Dit betekende een verschil van 37% in waarde over de hele periode van de maand.

Volgens gegevens van IntoTheBlock heeft de SHIB munt in de afgelopen 7 dagen $ 253,63 miljoen ontvangen aan transacties van meer dan $ 100.000.

Met dat alles in gedachten, wordt verwacht dat als gevolg van deze muntverbranding de waarde van het SHIB token het potentieel heeft om tegen het einde van augustus te stijgen tot een 30% hogere waarde van $ 0,00000994. Dit maakt het een waardevolle aankoop.

De toekomstige ontwikkeling van de Shiba Inu munt (SHIB) ziet er rooskleurig uit en alleen de tijd zal ons laten zien hoe ver in waarde deze in de nabije toekomst kan stijgen.

The post Is SHIB het waard om te kopen na de muntverbranding? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*