Crypto-Prijzen.nl

Is Serum (SRM) een koopkans nadat de prijs is ingestort?

Is Serum (SRM) een koopkans nadat de prijs is ingestort?

Serum SRM/USD is sinds 11 september 2021 gedaald van $ 13,71 naar $ 1,65 en de huidige prijs staat op $ 2,40.

Technisch gezien blijft SRM in een bearmarkt, maar de huidige prijs zou een goed instappunt kunnen zijn voor langetermijnbeleggers.

Gedecentraliseerde uitwisseling

Serum is een gedecentraliseerde exchange (DEX) en ecosysteem dat ongekende snelheid en lage fees naar DeFi brengt, terwijl het volledig betrouwbaar en transparant blijft.

De meeste DeFi protocollen zijn traag en duur, maar Serum is anders; het heeft chainoverschrijdende ondersteuning, stablecoins, wrapped coins, orderbooks en de mogelijkheid om op maat gemaakte en nieuwe financiële producten te creëren.

Gebruikers kunnen bestellingen plaatsen met prijzen, maten en richtingen en hebben volledige controle over hun handel via Serum’s geautomatiseerde on-chain orderbook met limieten. Het Serum team zei:

Serum implementeert orderbooks tussen tokens en vanwege de cross-chain ondersteuning heeft het ook ETH- en BTC orderbooks. Deze orderbooks worden niet centraal aangestuurd; ze zijn volledig programmatisch en matchen automatisch bestellingen tussen externe gebruikers.

Serum is ook gemaakt voor groeiende industrieën zoals gaming, en het bereidt zich voor om te voldoen aan de eisen van een grotere en meer diverse groep gebruikers.

Serum is gebouwd op Solana, maar het is belangrijk om te zeggen dat bestaande DeFi projecten rechtstreeks toegang hebben tot de functies van Serum vanuit hun oorspronkelijke blockchain.

SRM is de utility-token van het Serum ecosysteem, het is de geprefereerde vorm van betaling voor transferkosten, en gebruikers kunnen SRM kiezen om lagere fees op de Serum exchange mogelijk te maken.

SRM kan worden gestaked op een node en sommige parameters zonder grote beveiligingsrisico’s kunnen worden gewijzigd via een governance vote of via SRM-tokens.

De huidige prijs is een goed instappunt voor langetermijnbeleggers

Serum (SRM) heeft sinds het begin van het jaar 2021 een enorme groei doorgemaakt in zijn gebruikersactiviteit en de prijs van SRM heeft in september 2021 een niveau van meer dan $ 13 bereikt.

Data source: tradingview.com

Sindsdien is de prijs verzwakt, het dagelijkse handelsvolume blijft zwak; toch is Serum een project met toekomst, en de prijs van SRM zou weer kunnen stijgen naar niveaus die we in september 2021 zagen.

De huidige prijs vertegenwoordigt een goed instappunt voor langetermijnbeleggers, en als de prijs boven de weerstand van $ 5 springt, zou het volgende prijsdoel rond de $ 8 of zelfs hoger kunnen liggen.

Samenvatting

Serum is een gedecentraliseerde exchange die op Solana is gebouwd en waarmee handelaren cryptocurrencies kunnen verkopen of kopen. SRM is de utility-token van het Serum ecosysteem en de prijs van SRM zou weer kunnen stijgen naar niveaus die we in september 2021 zagen.

Het bericht Is Serum (SRM) een koopkans nadat de prijs is ingestort? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*