Crypto-Prijzen.nl

Is Serum (SRM) een goede koopkans na een recente uitverkoop?

Is Serum (SRM) een goede koopkans na een recente uitverkoop?

Serum SRM/USD blijft onder druk staan; de prijs van deze cryptocurrency daalde sinds 11 september 2021 van $ 13,95 naar $ 6,7 en de huidige prijs staat op $ 7,33. Technisch gezien blijft het risico van verdere daling bestaan en als u besluit deze cryptocurrency tegen de huidige prijs te kopen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Project met groot potentieel

Serum is een gedecentraliseerde beurs (DEX) en ecosysteem dat ongekende snelheid en lage transactiekosten naar DeFi brengt, terwijl het volledig betrouwbaar en transparant blijft. Serum is niet alleen gemaakt voor financiële toepassingen, maar ook voor groeiende industrieën zoals gaming, en het bereidt zich voor om te voldoen aan de eisen van een grotere en meer diverse groep gebruikers.

Het governance token van deze gedecentraliseerde beurs is SRM en voorlopig is minder dan 15% van alle SRM ontgrendeld.

In de komende zes jaar zouden de resterende tokens lineair in gelijke verhoudingen worden ontgrendeld, terwijl Serum schat dat een zeer klein percentage van deze tokens in het circulerende aanbod zou komen, dat de stichting nauw beheert.

Serum is gebouwd op Solana, terwijl SRM token waarde verzamelt voor houders via protocolvergoedingen die naar reguliere token brandwonden gaan. De prijs van Serum (SRM) is omhooggeschoten sinds begin augustus 2021 en bereikte op 11 september een recordhoogte van meer dan $ 13,9.

Sindsdien is de prijs ingestort, is het dagelijkse handelsvolume verzwakt, maar Serum bereidt zich voor op continue upgrades van de DEX- en orderboekarchitectuur om te voldoen aan de veranderende behoeften van ontwikkelaars en de vraag van gebruikers. Het Serum team meldde:

Serum bereidt zich voor om te voldoen aan de eisen van een grotere en meer diverse groep gebruikers. Gedecentraliseerd bestuur is een cruciale stap die een kader zal creëren waarin de gemeenschap haar zegje kan doen.

Serum is echt een uniek project met een groot potentieel, en de prijs van deze cryptocurrency zou opnieuw kunnen stijgen op het niveau dat we in september 2021 zagen; toch moeten handelaren er rekening mee houden dat als de prijs van Bitcoin onder de $ 50.000 ondersteuning daalt, dit een negatieve invloed zal hebben op de prijs van SRM.

Bears hebben de controle over SRM

Bron: tradingview.com

Serum (SRM) is ingestort van zijn recordhoogtes van meer dan $ 13,9 geregistreerd in de tweede week van september 2021. Het risico van verdere dalingen is nog steeds niet voorbij, het kritieke ondersteuningsniveau staat op $ 6, en als de prijs het breekt, zou dit de begin van een grotere neerwaartse trend.

Aan de andere kant, als de prijs weer boven $ 9 weerstand springt, hebben we de open weg naar $ 10.

Samenvatting

Serum is een project met een groot potentieel, maar waarschijnlijk is het niet het beste moment om SRM te kopen. De markt voor cryptocurrency verliest deze dinsdag zijn waarde; De prijs van Bitcoin is verzwakt door zijn recente hoogtepunten en de prijs van SRM kan verzwakken ten opzichte van het huidige prijsniveau als de negatieve trend aanhoudt.

The post Is Serum (SRM) een goede koopkans na een recente uitverkoop? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*