Crypto-Prijzen.nl

Is ROSE een goede koop in februari 2022?

Is ROSE een goede koop in februari 2022?

ROSE/USD is sinds 15 januari 2022 verzwakt van $ 0,59 naar $ 0,27 en de huidige prijs staat op $ 0,29.

Technisch gezien blijft ROSE in een bearmarkt en het risico van verdere daling blijft bestaan.

Samenwerking met Binance Labs

Het Oasis Network is een privacy-enabled blockchain platform dat DeFi uitbreidt van early adopters naar een massamarkt.

Hoge schaalbaarheid, de mogelijkheid om gegevens te tokeniseren en veelzijdigheid zijn de belangrijkste kenmerken van Oasis Network. Het is belangrijk om te vermelden dat Oasis Network consensus en uitvoering in twee lagen scheidt om een betere schaalbaarheid en grotere veelzijdigheid te bereiken.

Scheiding van consensus en uitvoering stelt ook meerdere ParaTimes in staat om transacties parallel te verwerken, wat betekent dat complexe werklasten die op de ene ParaTime worden verwerkt, snellere, eenvoudigere transacties op een andere niet vertragen.

Het Oasis Network ondersteunt een aanzienlijk ecosysteem van applicaties en stelt gebruikers in staat beloningen te verdienen door hun gegevens uit te zetten met apps die ze willen analyseren.

De populariteit van dit blockchain project stijgt over de hele wereld en volgens het laatste nieuws heeft Binance Labs aangekondigd deel te nemen aan het Oasis Ecosystem Fund om bijdragen te leveren aan de projecten die op het Oasis Network zullen worden gebouwd. Bill Chin, hoofd van Binance Labs Fund, zei:

Wij geloven oprecht in de visie van Oasis en ondersteunen het project al sinds de begindagen. We zijn erg verheugd om lid te worden van het Ecosystem Fund, omdat we geloven dat Oasis de ontwikkeling van Web 3.0 kan bevorderen dankzij de schaalbaarheid en privacybeschermende functies.

ROSE is de native token van Oasis Network en heeft een totale voorraad van 10 miljard tokens. ROSE kan worden gebruikt voor staking en voor slimme contractoperaties waarvoor vergoedingen nodig zijn in ParaTimes, en iedereen kan het verdienen door deel te nemen aan de gemeenschap van Oasis.

ROSE blijft in een bearmarkt

Technisch gezien blijft ROSE in een bearmarkt en als u besluit deze cryptocurrency in februari 2022 te kopen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Bron: tradingview.com

Het huidige ondersteuningsniveau staat op $ 0,25, en als de prijs eronder daalt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 0,20 of zelfs lager zijn.

Het eerste weerstandsniveau staat op $ 0,35, en als de prijs boven dit niveau springt, zou het een koopsignaal zijn en hebben we de open weg naar de $ 0,40.

Overzicht

ROSE is het native token van Oasis Network, een privacy-enabled blockchain platform dat DeFi uitbreidt van early adopters naar een massamarkt. ROSE handelt meer dan 45% lager dan de recordhoogtes die in januari 2022 werden geregistreerd, en het risico van verdere daling blijft bestaan. Het huidige ondersteuningsniveau staat op $ 0,25, en als de prijs eronder daalt, kan het volgende prijsdoel $ 0,20 of zelfs lager zijn.

La notizia Is ROSE een goede koop in februari 2022? era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*