Crypto-Prijzen.nl

Is REN nog steeds een goede koop nadat de prijs is geëxplodeerd?

Is REN nog steeds een goede koop nadat de prijs is geëxplodeerd?

REN/USD was de afgelopen weken een van de best presterende op de markt voor cryptocurrency en de prijs van deze cryptocurrency is sinds begin augustus 2021 gestegen van $ 0,43 naar $ 1,3. De huidige prijs staat op $ 1,20, en als u besluit om REN te verhandelen , moet u altijd een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

RenVM werkt aan nieuwe functies

RenVM is een gedecentraliseerd netwerk dat interoperabiliteit voor applicaties mogelijk maakt, waardoor ketenoverschrijdende leningen, beurzen, onderpand en meer mogelijk worden. Het stelt ontwikkelaars in staat om cross-chain functionaliteit naar hun DeFi applicaties te brengen, en het is belangrijk om te vermelden dat RenVM geheime berekeningen over meerdere ingangen en meerdere partijen mogelijk maakt.

RenVM voegt meer liquide middelen toe aan het Ethereum ecosysteem, wat het nut van DeFi direct verbetert. RenVM wordt aangedreven door een netwerk van machines genaamd Darknodes die een deel van het volume verdienen dat via dit netwerk wordt verhandeld.

REN is de utility token van het RenVM netwerk en de vereiste voor het uitvoeren van een Darknode is 100.000 REN als onderpand. RenVM kan worden samengesteld met bestaande blockchain en DeFi applicaties, en hierdoor kan elke DeFi applicatie de mogelijkheden van RenVM opnemen in zijn applicaties en bestaande slimme contracten.

Dit netwerk heeft een hoog beveiligingsniveau en werkt continu aan nieuwe functies, wat erg belangrijk is voor het groeiende RenVM ecosysteem. Het team van RenVM meldde:

RenVM blijft consistente grip krijgen in elk ecosysteem waarin het zich uitbreidt; het is gericht op het verbeteren van tools en het testen van de stabiliteit en veiligheid van toekomstige functies.

REN is sinds begin augustus 2021 geëxplodeerd en deze cryptocurrency blijft handelen in een bullmarkt. Het dagelijkse volume van REN blijft hoog, maar de huidige prijsstijging heeft een minder fundamentele achtergrond.

Bulls hebben de controle over REN

Deze cryptocurrency heeft in korte tijd een grote sprong gemaakt en als u besluit REN te kopen, moet u er rekening mee houden dat de prijs ook kan verzwakken vanaf de huidige niveaus.

Als grotere investeerders onverwacht een aanzienlijk bedrag aan REN verkopen, kan dit leiden tot een extreme correctie, aangezien een kleine prijsverandering kan leiden tot liquidaties van handelaren met een hoge hefboomwerking.

Bron: tradingview.com

REN handelt momenteel rond het niveau van $ 1,20, maar het zou een sterk verkoopsignaal zijn als de prijs onder de $ 1 ondersteuning daalt. Het volgende koersdoel zou $ 0,8 of zelfs lager kunnen zijn; toch, als de prijs boven $ 1,40 springt, hebben we de open weg naar $ 1,50.

Samenvatting

RenVM wordt aangedreven door een netwerk van machines genaamd Darknodes en integreert activa zoals Bitcoin, Bitcoin Cash Doge en Zcash in uw gedecentraliseerde applicatie. REN is de utility-token van het RenVM netwerk en was de afgelopen weken een van de best presterende op de cryptocurrency markt.

The post Is REN nog steeds een goede koop nadat de prijs is geëxplodeerd? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*