Crypto-Prijzen.nl

Is Polkadot een koopkans na de huidige dip?

Is Polkadot een koopkans na de huidige dip?

Is Polkadot buy opportunity after the current dip?

Polkadot DOT/USD is sinds 4 november verzwakt van $ 55 naar $ 16,20 en de huidige prijs staat op $ 18,86.

De markt voor cryptocurrency is deze handelsweek ingestort; Bitcoin ging onder de $ 35.000 en de prijs van DOT blijft onder druk staan.

Polkadot kan zichzelf gemakkelijk upgraden naar wijzigingen

Polkadot is een open-sourceproject dat cross-blockchain overdrachten van elk type gegevens of activa mogelijk maakt, niet alleen tokens. Dr. Gavin Wood, Robert Habermeier en Peter Czaban zijn oprichters van Polkadot, terwijl Web3 Foundation subsidies verstrekt voor de ontwikkeling van het ecosysteem.

Dit project is ontworpen om particuliere en consortiumketens, openbare en toestemmingsloze netwerken en toekomstige technologieën die nog moeten worden gecreëerd, met elkaar te verbinden.

Gebruikers kunnen samenwerken met een breed scala aan blockchains in het Polkadot netwerk en in slechts enkele minuten een aangepaste blockchain maken met behulp van het Substrate framework.

Polkadot heeft een ongekende economische schaalbaarheid en het is belangrijk om te vermelden dat het ook transactionele schaalbaarheid biedt door transacties over meerdere parallelle blockchains te spreiden.

Polkadot kan zichzelf gemakkelijk upgraden naar veranderingen zonder hard forks naarmate er betere technologieën beschikbaar komen, en dit gemak van ontwikkeling helpt het netwerk van Polkadot te groeien.

DOT is een governance token van het Polkadot netwerk en dient om het netwerk te beveiligen, uit te zetten en te verbinden.

Houders van Polkadot tokens hebben volledige controle over het protocol, inclusief de mogelijkheid om deel te nemen aan het besluitvormingsproces met betrekking tot wereldwijde upgrades en/of wijzigingen aan Polkadot.

DOT token heeft een indrukwekkende winst behaald in de eerste dagen van november 2021 en heeft op 4 november een recordhoogte van $ 55 bereikt.

DOT is momenteel meer dan 60% gedaald ten opzichte van zijn piek; Toch is Polkadot een veelbelovend project, en de prijs van DOT zou opnieuw kunnen stijgen tot het niveau dat we in november 2021 zagen. JP Morgan chief global strategist David Kelly zei:

De recente uitverkoop is grotendeels toe te schrijven aan de Federal Reserve, nadat deze had aangekondigd dit jaar drie renteverhogingen te hebben gepland. In dergelijke omstandigheden hebben risicovolle activa de neiging te lijden omdat de kosten van het lenen van geld duurder worden.

Bears in controle bij DOT

Polkadot (DOT) is verzwakt van zijn recordhoogte van $55, geregistreerd op 4 november, en volgens technische analyse blijft het in een bearmarkt.

Bron: tradingview.com

Het sterke ondersteuningsniveau voor DOT staat op $ 15, en als de prijs eronder daalt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 13 of zelfs lager zijn.

Aan de andere kant, als de prijs boven $ 25 springt, zou het een sterk koopsignaal zijn, en we hebben de open weg naar een weerstandsniveau dat op $ 30 staat.

Overzicht

Volgens technische analyse blijft Polkadot (DOT) in een bearmarkt, maar als de prijs boven $ 25 stijgt, zou het een sterk koopsignaal zijn en hebben we de open weg naar een weerstandsniveau dat op $ 30 staat.

La notizia Is Polkadot een koopkans na de huidige dip? era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*