Crypto-Prijzen.nl

Is PancakeSwap (CAKE) een goede koop tegen de huidige prijs?

Is PancakeSwap (CAKE) een goede koop tegen de huidige prijs?

De markt voor cryptocurrency gaat deze handelsweek vooruit, Bitcoin is gestabiliseerd boven $ 60.000, Ethereum handelt zeer dicht bij de weerstand van $ 4.000, en deze situatie ondersteunt ook de prijs van PancakeSwap CAKE/USD. In minder dan enkele dagen is de prijs van deze cryptocurrency gestegen van $ 16,8 naar $ 24, en de huidige prijs staat op $ 20.

Gedecentraliseerd platform

PancakeSwap is een gedecentraliseerd platform dat draait op Binance Smart Chain en waarmee u elk token kunt verhandelen door uw portemonnee te verbinden. PancakeSwap houdt uw geld niet vast wanneer u handelt en heeft lagere transactiekosten dan andere top gedecentraliseerde beurzen.

U heeft 100% eigendom van je eigen crypto als je handelt op PancakeSwap, wat niet het geval is bij gecentraliseerde beurzen zoals Binance of Coinbase. Het is belangrijk om te zeggen dat bijna 3 miljoen gebruikers de afgelopen dertig dagen meer dan veertig miljoen transacties hebben gedaan op dit gedecentraliseerde platform.

CAKE is een token dat het PancakeSwap ecosysteem aandrijft, en CAKE houders kunnen elke week miljoenen USD aan gratis tokens verdienen van grote projecten. U kunt uw CAKE beloven om liquiditeit te bieden voor cryptohandel, terwijl u met PancakeSwap rechtstreeks vanuit uw portemonnee app kunt handelen.

Daarnaast kun je CAKE gebruiken om op voorstellen te stemmen, NFT’s te maken en met maar liefst 11.000 dagelijkse spelers loten te kopen in de PancakeSwap Lottery. PancakeSwap werkt continu aan nieuwe functies en opties, die erg belangrijk zijn voor het uitbreiden van haar ecosysteem. Het team van PancakeSwap meldde:

We hebben ons nieuwe, mobile-first navigatiesysteem voor de site uitgerold. Het is nu veel gemakkelijker om op de site te navigeren en te vinden wat u zoekt… vooral voor mobiele gebruikers.

PancakeSwap is een project met een groot potentieel; de populariteit van dit gedecentraliseerde platform stijgt over de hele wereld, terwijl steeds meer beurzen CAKE cryptocurrency aanbieden. De liquiditeit van deze munt is dramatisch gestegen; CAKE is deze donderdag boven $ 24 gestegen, terwijl de huidige prijs $ 20 is.

De prijs van deze cryptocurrency zou gemakkelijk boven de $ 25 weerstand kunnen stijgen als de huidige trend zich voortzet; toch, als u besluit PancakeSwap (CAKE) de komende dagen te verhandelen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

$25 staat voor belangrijke weerstand

PancakeSwap (CAKE) handelt deze zaterdag boven $ 20 en als u besluit deze cryptocurrency in oktober 2021 te kopen, moet u er rekening mee houden dat de prijs ook kan verzwakken vanaf de huidige niveaus.

Bron: tradingview.com

Als de prijs boven $ 25 weerstand springt, zou het een signaal zijn om CAKE te verhandelen, en het volgende koersdoel zou rond de $ 30 kunnen zijn. Aan de andere kant, als de prijs onder de $ 15 ondersteuning daalt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn en mogelijk een teken van trendomkering.

Samenvatting

PancakeSwap is een gedecentraliseerd platform met lage transactiekosten waarmee u elke token kunt verhandelen door simpelweg uw portemonnee te koppelen. PancakeSwap (CAKE) handelt deze zaterdag boven $ 20, en als de prijs boven $ 25 weerstand springt, zou het volgende koersdoel rond de $ 30 kunnen liggen.

The post Is PancakeSwap (CAKE) een goede koop tegen de huidige prijs? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*