Crypto-Prijzen.nl

Is NEAR een goede koop in maart 2022?

Is NEAR een goede koop in maart 2022?

NEAR/USD is sinds 7 februari 2022 verzwakt van $ 14,07 naar $ 7,39 en de huidige prijs staat op $ 11,10.

Het risico van verdere daling blijft bestaan en als u besluit deze cryptocurrency de komende dagen te kopen, moet u een “stop loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

NEAR elimineert de barrières voor de acceptatie van Web3

NEAR is een open-source platform dat makers, gemeenschappen en markten in staat stelt om een meer open, onderling verbonden en door de consument ondersteunde wereld te stimuleren. De visie van dit project is om een ecosysteem te creëren waarin mensen controle hebben over hun geld, hun gegevens en tools hebben om nieuwe ideeën op te bouwen.

NEAR elimineert de barrières voor de acceptatie van Web3 en maakt de vrije stroom van activa en communicatie tussen netwerken mogelijk. De belangrijkste kenmerken van dit platform zijn lage kosten, hoge snelheden en oneindige schaalbaarheid, en het is veilig genoeg om waardevolle activa te beheren.

NEAR is gebouwd door een team van ingenieurs van wereldklasse en heeft de beperkingen van het Ethereum netwerk overwonnen. NEAR heeft zeventig keer snellere finaliteit, dertien keer snellere bloktijd en is meer dan duizend keer goedkoper dan Ethereum.

Om met dit platform te communiceren, moet u NEAR tokens gebruiken waarmee u kunt deelnemen aan netwerkbeheer en tokenbeloningen kunt verdienen door op het netwerk te staken.

NEAR token heeft een indrukwekkende winst behaald in de tweede week van januari 2022 en heeft op 13 januari een recordhoogte van meer dan $ 20 bereikt. NEAR is momenteel meer dan 40% gedaald ten opzichte van zijn piek en het risico van verdere daling is nog steeds niet voorbij.

De Amerikaanse centrale bank signaleerde vanaf deze maand renteverhogingen, en de onzekerheid over mogelijke uitkomsten tussen Oekraïne en Rusland blijft beleggers zorgen baren.

In dergelijke omstandigheden hebben risicovolle activa de neiging te lijden omdat beleggers op zoek gaan naar veiligere plaatsen om hun geld te beleggen.

Het is ook belangrijk om te vermelden dat de voorzitter van de Federal Reserve, Jerome Powell, woensdag zei dat digitale valuta “vehikels voor speculatie” zijn en dat de Fed niet had besloten om haar eigen digitale valuta van de centrale bank uit te geven.

Het huidige ondersteuningsniveau staat op $10

NEAR is vanaf zijn recordniveau ingestort en als u besluit deze cryptocurrency in maart 2022 te kopen, moet u een “stop loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Bron: tradingview.com

Het huidige ondersteuningsniveau staat op $ 10, en als de prijs eronder daalt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 8 of zelfs lager zijn.

Het eerste weerstandsniveau staat op $ 14, en als de prijs boven dit niveau springt, zou het een koopsignaal zijn en hebben we de open weg naar de $ 18.

Overzicht

NEAR is momenteel meer dan 40% gedaald ten opzichte van zijn piek, en het risico van verdere daling is nog steeds niet voorbij. De Amerikaanse centrale bank signaleerde vanaf deze maand renteverhogingen, en de onzekerheid over mogelijke uitkomsten tussen Oekraïne en Rusland blijft beleggers zorgen baren.

Het bericht Is NEAR een goede koop in maart 2022? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*