Crypto-Prijzen.nl

Is MOBOX een koopkans nadat de prijs is ingestort?

Is MOBOX een koopkans nadat de prijs is ingestort?

MOBOX/USDT is sinds 1 december gedaald van $ 14,6 naar $ 2,15 en de huidige prijs staat op $ 3,02.

Technisch gezien blijft MOBOX in een bearmarkt, maar het huidige prijsniveau vertegenwoordigt een goede waarde voor wat je betaalt, en misschien is het nu een goed moment om deze cryptocurrency te kopen.

Integratie met het Binance miniprogramma

MOBOX is een gamingplatform dat opbrengstlandbouw en landbouw NFT’s combineert om een gratis te spelen en te verdienen ecosysteem te creëren.

Dit platform heeft een reeks tools die een echt gedecentraliseerd ecosysteem completeren en spelers informeren over NFT’s en de voordelen van het gebruik van blockchain technologie in games.

De populariteit van dit platform stijgt over de hele wereld, en het is belangrijk om te zeggen dat het team achter dit project de afgelopen maanden onvermoeibaar heeft gewerkt met het Binance Mini programmateam om MOBOX spellen naar de massa te brengen. Het team van MOBOX meldde:

Aangezien de integratie van het MOBOX platform met het Binance miniprogramma nog in de kinderschoenen staat en veel bewegende delen omvat, realiseerden we ons dat er nog veel meer werk moet worden verzet om ervoor te zorgen dat het MOBOX games miniprogramma de spelers kan ondersteunen die klaar zijn om spring in de MOMOverse. Het team zal eindeloos blijven werken om MOMOverse- en blockchain-games naar toonaangevende gamers in de wereld te brengen.

MOBOX wordt aangedreven door de gemeenschap en beloont zijn gebruikers voor hun betrokkenheid door gebruik te maken van innovatieve tokenomics, financiën en games. Of het nu gaat om opbrengstteelt, het ontwikkelen van games of het maken van unieke NFT’s, MOBOX beloont iedereen voor hun bijdragen.

MOBOX is de native cryptocurrency van dit platform en MOBOX ondersteunt momenteel vier single-token strategieën en acht LP-token strategieën. MOBOX heeft een indrukwekkende winst behaald in de laatste week van november 2021 en heeft op 1 december een recordhoogte van $ 14,6 bereikt.

MOBOX is momenteel meer dan 75% gedaald vanaf zijn hoogtepunt, voornamelijk omdat de prijzen van alle andere cryptocurrencies zijn gedaald.

Bears in controle van MOBOX

MOBOX/USDT is gedaald van zijn recordhoogte van $ 14,6, geregistreerd op 1 december, en volgens technische analyse blijft het in een bearmarkt.

Bron: tradingview.com

Het sterke ondersteuningsniveau voor MOBOX staat op $ 2, en als de prijs eronder daalt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 1,5 of zelfs lager zijn.

Aan de andere kant, als de prijs boven $ 5 springt, zou dit een sterk koopsignaal zijn, en we hebben de open weg naar een weerstandsniveau dat op $ 6 staat.

Overzicht

MOBOX is een gamingplatform dat een echt gedecentraliseerd ecosysteem voltooit en spelers informeert over NFT’s en de voordelen van het gebruik van blockchain technologie in games. MOBOX is ingestort van zijn recordhoogte van $ 14,6, en beleggers moeten bedenken dat als Bitcoin onder de $ 35.000 ondersteuning komt, de prijs van MOBOX nog meer kan verzwakken.

La notizia Is MOBOX een koopkans nadat de prijs is ingestort? era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*