Crypto-Prijzen.nl

Is MKR een koopkans na de recente prijsstijging?

Is MKR een koopkans na de recente prijsstijging?

MKR/USD was de afgelopen twee dagen een van de best presterende op de markt voor cryptocurrency en de prijs van deze cryptocurrency is sinds begin november 2021 gestegen van $ 2.423 naar $ 3.600.

De huidige prijs staat op $ 3.236, en als u besluit om de komende dagen MKR te kopen, moet u altijd een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Een van de grootste dApps op de Ethereum blockchain

Het Maker Protocol is een van de grootste dApps op de Ethereum blockchain en de eerste gedecentraliseerde financiële (DeFi) toepassing die een aanzienlijke acceptatie heeft bereikt.

MKR is een governance token van dit protocol dat is ontworpen om de prijsvolatiliteit van zijn eigen aan USD gekoppelde cryptocurrency, DAI, te minimaliseren.

DAI stablecoin is een gedecentraliseerde cryptocurrency die u kunt genereren door onderpand te storten in Maker Vaults binnen het Maker Protocol. U kunt DAI ook bij veel beurzen en brokers kopen of in de vorm van een betaling ontvangen.

Alle transacties met DAI zijn zichtbaar op de Ethereum blockchain en elke DAI die in omloop is, wordt direct gedekt door overtollig onderpand. Met DAI kan iedereen de voordelen van digitaal geld realiseren en er zijn momenteel meer dan 400 apps en services die DAI hebben geïntegreerd.

Het Maker protocol wordt beheerd door mensen die zijn governance token bezitten, en het is belangrijk om te zeggen dat elk MKR token dat is opgesloten in een stemcontract één stem vertegenwoordigt.

MKR houders passen ook het beleid voor de DAI stablecoin aan, terwijl bestuurspeilingen een zachte consensus tot stand brengen en het gemeenschapsgevoel meten.

Maker Protocol heeft een hoog beveiligingsniveau en werkt continu aan nieuwe functies, wat erg belangrijk is voor het groeiende ecosysteem. Het team van Maker meldde:

Vanaf het begin van Maker hebben alle betrokkenen onvermoeibaar gewerkt aan het bedenken van een raamwerk voor wetenschappelijk bestuur en het creëren van een infrastructuur voor een nieuwe generatie open financiële diensten die door iedereen, overal en altijd kan worden gebruikt.

MKR is sinds begin november 2021 geëxplodeerd en deze cryptocurrency blijft handelen in een bullmarkt. Het dagelijkse volume van MKR blijft hoog, maar de huidige prijsstijging heeft een minder fundamentele achtergrond.

Bulls in controle van MKR

Deze cryptocurrency heeft in korte tijd een grote sprong gemaakt en als u besluit om in november MKR te kopen, moet u er rekening mee houden dat de prijs ook kan verzwakken vanaf de huidige niveaus.

Als grotere beleggers onverwacht een aanzienlijk bedrag aan MKR verkopen, kan dit resulteren in een extreme correctie, aangezien een kleine prijsverandering kan leiden tot liquidaties van handelaren met een hoge hefboomwerking.

Bron: tradingview.com

MKR handelt momenteel rond het niveau van $ 3.230, maar het zou een sterk verkoopsignaal zijn als de prijs onder de $ 3.000 ondersteuning daalt.

Het volgende koersdoel zou $ 2.800 of zelfs lager kunnen zijn; toch, als de prijs weer boven $ 3.500 springt, hebben we de open weg naar $ 3.700.

Samenvatting

Het Maker Protocol is een van de grootste dApps op de Ethereum blockchain en de eerste gedecentraliseerde financiële (DeFi) toepassing die een aanzienlijke acceptatie heeft bereikt. MKR is een governance token van dit protocol en een van de best presterende op de cryptocurrency markt sinds begin november.

The post Is MKR een koopkans na de recente prijsstijging? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*