Crypto-Prijzen.nl

Is MIR het waard om te kopen nadat het herstelde van zijn laagste punt?

Is MIR het waard om te kopen nadat het herstelde van zijn laagste punt?

Mirror Protocol MIR/USD is een gedecentraliseerd op blockchain gebaseerd protocol voor synthetische activa.

Het is gebouwd bovenop het Terra blockchain netwerk en het doel is om tools en functies te bieden waarmee gebruikers op hun beurt hun eigen synthetische activa kunnen maken, dit zijn token versies van real-life activa.

We hebben zelfs een Terraform rechtszaak tegen de SEC behandeld, die op 25 oktober 2021 was gericht op het Mirror Protocol.

Deze synthetische activa, die worden gecreëerd door het gebruik van het Mirror Protocol, staan bekend als Mirrored Assets of mAssets.

De rebound als katalysator voor groei

Het MIR token daalde in waarde in wat een van de grootste ineenstortingen is die het ooit heeft waargenomen nadat Vladimir Poetin militaire aanvallen op Oekraïne had bevolen.

Om dit in perspectief te plaatsen, daalde het token op 24 februari tot $ 1.0005, wat het laagste niveau tot nu toe was, als gevolg van een uitverkoop op de cryptocurrency markt.

Er volgde echter een scherpe rebound, waardoor de token op 26 februari 2022 in waarde steeg naar $ 1,594, wat een waardestijging van $ 0,5935 of met 59% betekende.

Dit plaatste MIR als een token dat het hoogste rendement opleverde in vergelijking met veel andere concurrerende crypto projecten en tokens.

Moet u Mirror Protocol (MIR) kopen?

Op 27 februari 2022 had Mirror Protocol (MIR) een waarde van $ 1,456.

Om echt te zien hoe ver de token in waarde kan stijgen en hoe deze in het verleden heeft gepresteerd, zullen we het hoogste punt van waarde aller tijden van de MIR token bekijken, naast de prestaties die de token de afgelopen maand liet zien.

De hoogste waarde ooit van het Mirror Protocol (MIR) token was op 10 april 2021, toen het een waarde van $ 12,90 bereikte.

Wanneer we de prestaties van het token in de afgelopen maand doornemen, had Mirror Protocol (MIR) zijn hoogste waarde op 2 januari 2022, toen het $ 2,493 bereikte.

Het laagste punt was op 31 januari, toen de token in waarde daalde tot $ 1,1138. Dit betekende een daling van $ 1,3792 of met 55%.

Met dit alles in gedachten, kunnen we verwachten dat MIR eind maart 2022 een waarde van $ 1,8 zal bereiken, waardoor het een solide token is om te kopen.

Het bericht Is MIR het waard om te kopen nadat het herstelde van zijn laagste punt? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*