Crypto-Prijzen.nl

Is MINA een goede koop in november 2021?

Is MINA een goede koop in november 2021?

MINA/USD is verzwakt van de recente hoogtepunten boven $ 6, geregistreerd op 14 september, onder $ 4, en de huidige prijs staat op $ 4,5.

’s Werelds lichtste blockchain

Mina is ’s werelds lichtste blockchain, mogelijk gemaakt door deelnemers, en het is belangrijk om te zeggen dat iedereen peer-to-peer kan verbinden en de keten snel kan synchroniseren en verifiëren.

Mina verbindt crypto met de echte wereld en maakt grote berekeningen efficiënt en kosteneffectief. Ontwikkelaars kunnen informatie in de computer gebruiken om problemen in de echte wereld te veranderen zonder de privacy van gevoelige gegevens van gebruikers in gevaar te brengen.

Veel blockchain protocollen zijn zwaar; ze hebben tussenpersonen nodig om knooppunten uit te voeren, terwijl de hele Mina blockchain ongeveer 22 kb is, de grootte van een paar tweets. Mina is echt gedecentraliseerd, dus iedereen die de keten synchroniseert, valideert ook transacties als een volledig knooppunt en kan deelnemen aan proof-of-stake consensus.

Deelnemers hebben ook toegang tot sterke censuurweerstand en beveiligen de blockchain, die toegankelijk blijft, zelfs als deze schaalt. Mina doet veel moeite om de eenvoudigst mogelijke ervaring te bieden aan klanten die mogelijk niet bekend zijn met crypto’s, terwijl het native token van deze blockchain het MINA token is.

Mina heeft een van de grootste en meest actieve community’s van alle projecten die in de afgelopen twee jaar zijn gelanceerd, en het werkt voortdurend aan nieuwe functies, die erg belangrijk zijn voor het ecosysteem. Het team van Mina voegde toe:

De Mina gemeenschap is gevuld met getalenteerde individuen en teams die continu werken om het protocol en de gemeenschap te laten groeien. Mina zal nieuwe beurzen toekennen aan diegenen wiens bijdragen van cruciaal belang waren voor de groei van Mina en die de afgelopen maanden een impact hebben gehad op de grotere gemeenschap.

Desondanks is er een zekere mate van onzekerheid rond dit project; Mina is nog volop in ontwikkeling, API’s zijn nog volop in ontwikkeling en het succes hangt vooral af van haar strategie om haar marktinvloed uit te breiden.

Technisch gezien blijft MINA onder druk staan, en als u besluit deze cryptocurrency in november 2021 te kopen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Huidige ondersteuning staat op $4

De markt voor cryptocurrency verliest deze woensdag zijn waarde; De prijs van Bitcoin daalde tot onder de $ 60.000 en de prijs van MINA kan verzwakken ten opzichte van het huidige prijsniveau als de negatieve trend aanhoudt.

Bron: tradingview.com

MINA handelt momenteel zeer dicht bij het huidige ondersteuningsniveau op $ 4, en als de prijs het breekt, zou het volgende doel $ 3,5 kunnen zijn.

Aan de andere kant, als de prijs boven $ 6 weerstand springt, zou het volgende doel rond $ 7 kunnen zijn, maar handelaren moeten “stop-loss” en “take profit” orders gebruiken bij het openen van hun posities, omdat het risico hoog blijft.

Samenvatting

Mina is ’s werelds lichtste blockchain voor programmeerbare betalingen, apps, privacy zonder toestemming en meer, beheerd door zijn deelnemers en cryptografisch beveiligd. MINA handelt momenteel boven het huidige ondersteuningsniveau dat op $ 4 staat, maar technisch gezien staat het nog steeds onder druk.

The post Is MINA een goede koop in november 2021? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*