Crypto-Prijzen.nl

Is MINA een goede koop in februari 2022?

Is MINA een goede koop in februari 2022?

MINA/USD is sinds 11 november ingestort van $ 6,7 naar $ 2,06 en de huidige prijs staat op $ 2,26.

’s Werelds lichtste blockchain

Mina is ’s werelds lichtste blockchain, mogelijk gemaakt door deelnemers met een missie om een gateway te bouwen tussen de echte wereld en crypto.

Veel andere blockchain protocollen hebben geen interactie met internet; ze zijn zwaar en vereisen tussenpersonen om knooppunten uit te voeren, waardoor het nut van toepassingen wordt beperkt.

Mina kan communiceren met elke website, waardoor ontwikkelaars informatie in de computer kunnen gebruiken om problemen in de echte wereld te veranderen zonder de privacy van gevoelige gegevens van gebruikers in gevaar te brengen.

Mina heeft geen tussenpersonen nodig om nodes uit te voeren, en de hele Mina blockchain is ongeveer 22kb1, de grootte van een paar tweets.

Deze blockchain blijft toegankelijk, zelfs als deze wordt geschaald, omdat deze is gebouwd op een cryptografisch bewijs van consistente grootte.

Iedereen kan peer-to-peer verbinden en de keten snel synchroniseren en verifiëren, terwijl deelnemers ook toegang hebben tot sterke censuurresistentie en de blockchain kunnen beveiligen.

Mina is echt gedecentraliseerd, dus iedereen die de keten synchroniseert, valideert ook transacties als een volledig knooppunt en kan deelnemen aan proof-of-stake consensus.

Dit blockchain project besteedt veel moeite om de eenvoudigst mogelijke ervaring te bieden aan klanten die misschien niet bekend zijn met de crypto ruimte, en het heeft een van de grootste en meest actieve gemeenschappen.

Het native token van deze blockchain is de MINA die wordt gebruikt om netwerktransacties uit te voeren. Gebruikers kunnen ook hun MINA tokens inzetten om een beloning te verdienen terwijl ze het netwerk beveiligen of het inwisselen zoals elke andere cryptocurrency.

MINA token heeft een indrukwekkende winst behaald in de tweede week van november 2021 en heeft op 11 november een recordhoogte van $ 6,7 bereikt. MINA is momenteel meer dan 65% gedaald ten opzichte van zijn piek, voornamelijk omdat de prijzen van alle andere cryptocurrencies zijn gedaald .

De Amerikaanse centrale bank signaleerde vanaf maart renteverhogingen en een verschuiving van economische steunmaatregelen uit het pandemietijdperk. In dergelijke omstandigheden hebben risicovolle activa de neiging te lijden omdat de kosten van het lenen van geld duurder worden.

Bears in controle van MINA

MINA is ingestort van zijn recordhoogte van $ 6,7, geregistreerd op 11 november, en volgens technische analyse blijft het in een bearmarkt.

Het huidige ondersteuningsniveau voor MINA staat op $ 2, en als de prijs eronder daalt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 1,5 of zelfs lager zijn.

Aan de andere kant, als de prijs boven $ 25 springt, zou dit een sterk koopsignaal zijn, en we hebben de open weg naar een weerstandsniveau dat op $ 30 staat.

Overzicht

MINA is ingestort van zijn recordhoogte van $ 6,7 en volgens technische analyse blijft deze cryptocurrency in een bearmarkt. Beleggers moeten er rekening mee houden dat als Bitcoin onder de $ 30.000 ondersteuning daalt, de prijs van MINA nog meer kan verzwakken.

La notizia Is MINA een goede koop in februari 2022? era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*